Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 2–1

Προσπάθεια του Παργιανού σε προηγούμενο παιχνίδι 
Με γκολ στο 95’ του Παργιανού, ο Αήττητος νίκησε 2-1 τον Σαρωνικό στα Σπάτα. Το παιχνίδι εξελίχθηκε δυνατό, με τους γηπεδούχους να διατηρούν τον έλεγχο αρχικά αλλά και τους φιλοξενούμενους να αμφισβητούν σε κάθε περίπτωση την υπεροχή αυτή…
Ο Αήττητος προηγήθηκε στο 28’ με τον Μασκλαβάνο 1-0. Ο Σαρωνικός ισοφάρισε στο 47’ με τον Ζντράβα και κράτησε την εδαφική υπεροχή για τα επόμενα λεπτά του ματς. Στο 54’ ο Χαρίτος είχε σουτ, που έσωσε επί της γραμμής ο Τούντας.
Στο 58’ απεβλήθη ο Παπαδάς των γηπεδούχων, διότι την ώρα που έκανε ζέσταμα έβρισε τον διαιτητή! Απειλήθηκαν επεισόδια, με την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο του γυμναστή, ο οποίος απεβλήθη κι αυτός.
Από την είσοδο του Παργιανού (63’) και μετά, ο Αήττητος βγήκε μπροστά και επιδίωξε την επίτευξη του δευτέρου τέρματος. Οι φιλοξενούμενοι στο 85’ «έχασαν» τον Τσόρακα με 2η κίτρινη κάρτα (διαμαρτύρονται ότι δεν ήταν). Και στο 95’ ο Παργιανός πέτυχε με μπάσιμο και σουτ από πλάγια το 2-1.
Τέλος, στο 96’ απεβλήθη με κόκκινη κάρτα ο Παππάς (είχε μπει ως αλλαγή στο 94’), επειδή κτύπησε με τις τάπες τον τερματοφύλακα Κονόμι.
Πολλά παράπονα για την διαιτησία του Μαργαρίτη (Βλαχόπουλος, Τσέλιος), εξέφρασαν οι παράγοντες του Σαρωνικού. Υποστήριξαν ότι φάνηκε φοβισμένος μετά την αποβολή του Παπαδά και ενώ είχε δείξει ότι θα κρατήσει 4’ λεπτά καθυστερήσεις, τελικά κράτησε πολύ περισσότερα, με αποτέλεσμα να δεχθεί ο Σαρωνικός το γκολ της ήττας.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Κονόμι, Μωυσιάδης, Λύγκος, Τούντας, Ιορδ. Παπαδόπουλος (80’ Μπέκας), Κολάγκι, Φυτιλής (63’ Παργιανός), Κ. Φράγκος, Μασκλαβάνος, Κουλοχέρης, Λάππας.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Παρλακίδης, Μαλατάνος, Γεσιλάι, Τσούνης, Τσόρακας, Χαρίτος, Ζντράβα (94’ Παππάς), Ντίνος, Τσώκος (90’ Γιαννικάκης), Ντίνος, Αλεξίου, Χατζημιχαηλίδης (73’ Τσιγαρίδας). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money