Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 2–1



Σαφώς καλύτερη στο α’ ημίχρονο η Μάχη προηγήθηκε 1-0 με ωραιότατο γκολ του Λευτ. Παπαδόπουλου στο 30’, κι έκανε το 2-0 με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Μίχα στο 47’. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου (40’) ο Λευτ. Παπαδόπουλος είχε χάσει κι άλλη εξαιρετική ευκαιρία ενώ στο 62’ πάλι ο ίδιος απέτυχε να σκοράρει αφού τον έκοψε δύο φορές (στην ίδια φάση) με εντυπωσιακές επεμβάσεις ο τερματοφύλακας Παππάς.
Η μέτρια μέχρι τότε Δόξα, άρχισε να «ανεβαίνει» και αφού έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Ντε Σόουζα, κατάφερε να μειώσει 2-1 στο 68’. Ο Κοτζάι έδωσε κάθετη πάσα στον Ψαράκη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε με διαγώνιο σουτ τον Τσούνη. Δεν κατάφερε, όμως, τίποτε περισσότερο και η Μάχη πήρε δίκαια τους 3 βαθμούς.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Μαργαρίτης, Αντιπαριώτης.
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Καλλιακούδας (78’ Χατζηπέτρος), Αλ. Κοροβέσης, Πάσσαρης, Σωτηριάδης, Καραλής, Καχόπουλος (46’ Μεταξάς), Νταής, Σένε (70’ Τσέλα), Μίχας, Λευτ. Παπαδόπουλος.

ΔΟΞΑ: Παππάς, Καζαντζής (66’ Ξεφτεράκης), Λιούμης, Θεοχάρης, Στέφ. Παπαδόπουλος, Κοτζάι, Ντε Σόουζα, Ανδρεάδης, Δάβαρης (53' Κουμπέγια), Μπαρμπαρούσης (53’ Μαραγκός), Ψαράκης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money