Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ 2–1



Παιχνίδι γεμάτο εκπλήξεις στην εξέλιξή του, με απροσδόκητη επικράτηση της γηπεδούχου Νίκης, που έμεινε όρθια ακόμη και με 9 παίκτες!
Στο αμφίρροπο α’ ημίχρονο, η Νίκη Δροσιάς προηγήθηκε 1-0 στο 15’ με αυτογκόλ από λάθος (στραβοκλωτσιά) του Κορωνιά, ύστερα από πίεση στην άμυνα των φιλοξενουμένων.
Στην συνέχεια η Νίκη δημιούργησε καλές ευκαιρίες για αύξηση του σκορ, χωρίς να το καταφέρει αφού ο Παπαδογιωργάκης έκανε σωστές επεμβάσεις.
Η αλλαγή αγωνιστικής τακτικής των Νικητών έδωσε αποτέλεσμα στο 68’, όταν ο Τσουκαλάς ανετράπη εντός περιοχής από τον Σκριβάνο και το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Χαρίσης, ισοφαρίζοντας 1-1. Στην φάση αυτή απεβλήθη ο Κιούρκος με 2η κίτρινη κάρτα.
Πριν περάσουν 2’ λεπτά (63’) οι γηπεδούχοι φάνηκαν τυχεροί, καθώς στο «γέμισμα» που έγινε από το κέντρο, η άμυνα των Νικητών έχασε τον έλεγχο της μπάλλας στον αέρα και ο καιροφυλακτών έμπειρος Πιπέρας, με πλασέ έγραψε το 2-1!
Μετά οι Νικητές πήραν πρωτοβουλία στις κινήσεις και καθώς οι γηπεδούχοι έμειναν με 9 παίκτες στο 75’ (απευθείας κόκκινη κάρτα στον Μηλιώτη για αντιαθλητικό παιχνίδι), έχασαν κλασσικές ευκαιρίες με τον Στούμο και τον Χαρίση για να ισοφαρίσουν.
Καλή η διαιτησία των Μανιώτη – Αρ. Γαλάνη, Σπίθα.
ΝΙΚΗ: Κατσέρης, Μηλιώτης, Παναγιωτίδης, Κλ. Μπέτσης (46’ Πιπέρας), Σκριβάνος, Χαμζάι, Κιούρκος, Μπιτάκος, Τσαβδαρίδης, Λιβαθινός, Βουγίδης.

ΝΙΚΗΤΕΣ: Παπαδογιωργάκης, Σαββίνος (33’ Πανουσόπουλος), Τσόκος, Ευστ. Αντωνόπουλος, Κορωνιάς, Στούμπος, Χαρίσης, Καραμάνος, Λεμονής (55’ Παν. Αντωνόπουλος), Σωτηρόπουλος (34’ Τσουκαλάς), Πετράι. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money