Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 1–3


Ανέλπιστα εύκολα (με 3-1) ξεπέρασε ο Παλλαυρεωτικός την αντίσταση του Φοίβου, στο στάδιο Βάρης.
Στα πρώτα 30’ λεπτά ο Παλλαυρεωτικός κυριάρχησε και προηγήθηκε 0-1 στο 28’ με τον Μιχαηλίδη σκόρερ, αφού είχε χάσει κι άλλες πολλές ευκαιρίες είτε λόγω αστοχίας είτε εξαιτίας του εξαιρετικού -για μια ακόμη φορά- τερματοφύλακα Αζαριάδη.
Μπορεί από τον Φοίβο να έλειπαν τα δύο βασικά αμυντικά χαφ, ωστόσο η ομάδα της Βάρης απογοήτευσε τους φίλους της, ξεκινώντας φοβισμένα τον αγώνα. Πάντως, μετά το 0-1 ο Φοίβος αντέδρασε αλλά σε δύο «πάρε – βάλε» σέντρες του Λάβδα απο πλάγια, Σιμόνι και Λουστ έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν.
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά κι έκλεισαν τους γηπεδούχους στα καρέ τους, πετυχαίνοντας δύο ακόμη γκολ: Το πρώτο από κτύπημα κόρνερ και κεφαλιά του Θεοφανίδη στο 47’ και το δεύτερο με απευθείας κτύπημα φάουλ του Μιχαηλίδη στο 52’.
Μετά το 0-3 ο Παλλαυρεωτικός θεώρησε ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει και χαλάρωσε, με αποτέλεσμα ο Φοίβος να μειώσει γρήγορα (62’) με ωραία επίθεση του Λουστ και ασίστ στον Μαντά, που πέτυχε το 1-3. Στην συνέχεια έχασε κι άλλες δύο καλές ευκαιρίες να ξαναμπεί στο ματς.
Ο Παλλαυρεωτικός κυνηγάει το «εισιτήριο» της ανόδου και βλέπει οι προσπάθειές του να βγαίνουν…
Στον Φοίβο υπάρχει προβληματισμός γιατί η ομάδα δεν αποδίδει στον αγώνα σύμφωνα με τις δυνατότητές της, αλλά οι διοικούντες έχουν υπομονή και εμπιστοσύνη στον προπονητή και τους παίκτες τους.
Άριστος ήταν ο διαιτητής Μπερέτας (με λάθη οι βοηθοί Ρούντος και Ντόστης).
ΦΟΙΒΟΣ: Αζαριάδης, Αργυρός, Σαραντόπουλος (58’ Χαντάντ), Σώκος, Χάστας (46’ Γιουλάτος), Αλεξανδρής, Τσαξιρλής, Σιμόνι (46’ Κ. Ζησιμόπουλος), Λάβδας, Λουστ, Μαντάς.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Ρώμας, Νικολαΐδης (55’ Καυκιάς), Μπαλοπήτας,Τσίκλος, Σουλιώτης, Μπαγιάτσας (82’ Παγκοζίδης), Κυριακίδης, Φύσαρης (71’ Καραμολέγκος), Μιχαηλίδης, Δρούγκας, Θεοφανίδης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money