Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 1–2

Ο Παπαγεωργίου λίγο πριν σημειώσει το 0-2 

Με γκολ από …τα αποδυτήρια, ο Άρης Βούλας νίκησε την Δόξα στο γήπεδο της Αγ. Άννας Αχαρνών με 2-1, ξεπερνώντας ένα πολύ δύσκολο εμπόδιο. 
Ορισμένες απουσίες των γηπεδούχων και λάθη επιπολαιότητας του τερματοφύλακα Καλαμιώτη, έδωσαν τις ευκαιρίες στον πολύ καλό σέντερ-φορ Αλέξη Παπαγεωργίου να πετύχει δύο γκολ, κι έτσι να προηγηθούν 2-0 στο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι. Μετά, ο Άρης διαχειρίσθηκε το ματς ικανοποιητικά και νίκησε… Η Δόξα είχε μόνο διαστήματα καλής απόδοσης.
Το 0-1 σημειώθηκε στην πρώτη επίθεση του Άρη (στα πρώτα δευτερόλεπτα του παιχνιδιού και πολύ πριν συμπληρωθεί το 1’ λεπτό), με ατομική προσπάθεια του Παπαγεωργίου, λάθος της άμυνας και διαγώνιο πλασέ του σκόρερ.
Η Δόξα διατήρησε την υπεροχή στο α’ ημίχρονο. Στο 21’ ο Γκίνι με «ψαλιδάκι» (από σέντρα του Κολονίκη και κεφαλιά-πάσα του Σάββα), έστειλε την μπάλλα άουτ. Σε κόρνερ του Παπαδάκη (26’) και κεφαλιά του Γκίνι, πάλι η μπάλλα έφυγε ψηλά άουτ. Στο 40’ από κτύπημα φάουλ του Κολονίκη και κόντρες μπροστά στην εστία του Μανέα, οι αμυντικοί έδιωξαν επί της γραμμής την μπάλλα σε κόρνερ. Στο 41’ σε κτύπημα κόρνερ του Σάββα και κεφαλιά του Νικολάου, η μπάλλα έφυγε πάλι άουτ.
Τότε έγινε το 0-2! Ο νεοαποκτηθείς από τον Αστέρα Βάρης Κριλής, έκανε κάθετη μπαλλιά στον Παπαγεωργίου, αυτός πέρασε τον Καλαμιώτη και πλάσαρε στην άδεια κλειστή γωνία του! Ήταν το 43’ και τα πόδια των παικτών της Δόξας «κόπηκαν» ενώ η ψυχολογία των παικτών του Άρη βρέθηκε στα «ουράνια»! Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, σουτ του Κωστίδη έκοψε επί της γραμμής ο Κριλής, κι έδιωξε μακριά την μπάλλα.
Στο β’ μέρος, ο Άρης στάθηκε αρκετά καλά και μπορούσε να επιτύχει κι άλλο τέρμα. Στο 52’ ο δαιμόνιος Παπαγεωργίου μπήκε στην περιοχή και με νέο διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι του εμβρόντητου Καλαμιώτη. Προς το τέλος (84’), ο Γκίνι με κεφαλιά μείωσε για το τελικό 1-2.
Πολύ καλοί οι διαιτητές Μαργαρίτης – Δ. Τζαφόλιας, Β. Τζαφόλιας.
ΔΟΞΑ: Π. Καλαμιώτης, Βαμβάτσικος (18’ λ.τρ. Μάρκου), Σούλης, Ασημακόπουλος, Κωστίδης, Κολονίκης, Σάββας, Παπαδάκης (65’ Ζωγράφος), Νικολάου (61’ Ζώης), Γκίνι, Α. Κυριακίδης.
ΑΡΗΣ: Μανέας, Σιδερόπουλος, Κριλής, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Γ. Κυριακίδης, Γιόνγκσούνγκ (46’ Τσιαγκάνης), Φώσκολος, Παπαγεωργίου, Παπαδημητρόπουλος (78’ Βεϊζάι), Πέκωφ. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money