Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΜΑΡΚΟ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 1–1


Η τυπικά γηπεδούχος Μαρκό υποχρεώθηκε σε ισοπαλία (1-1) από τον Εθνικό Ν. Μάκρης, στο γήπεδο Κουβαρά. Ο Εθνικός ήταν σωστά «στημένος» και διεκδίκησε ότι καλύτερο μπορούσε να πάρει από το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Η Μαρκό μπήκε δυνατά στο ματς και στο πρώτο 15λεπτο δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες, έναντι μιας του Εθνικού. Στο 35’ ο Βοτσίδης έκανε διπλή απόκρουση και στο 40’ το δοκάρι σταμάτησε σουτ του Σιδέρη.
Το 0-1 έγινε στο 43’, όταν οι παίκτες του Εθνικού κινήθηκαν γρήγορα, κι έπιασαν απροετοίμαστη την άμυνα των γηπεδούχων. Ο πάντοτε επικίνδυνος Τσούκα, δέχθηκε σέντρα στην μικρή περιοχή και δεν δυσκολεύθηκε να πλασάρει σε κενή εστία.
Στο β’ ημίχρονο η Μαρκό πήρε την πρωτοβουλία στις κινήσεις αλλά οι επιθέσεις της δεν είχαν αποτέλεσμα. Στο 59’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτυ, σε μια φάση με πολλούς παίκτες στην περιοχή, υποστηρίζοντας ότι η μπάλλα βρήκε στο χέρι του τελευταίου αμυντικού. Τελικά, η ισοφάριση (1-1) ήλθε στο 66’ με ωραίο βολέ μέσα από την περιοχή του Mουσαράι.
Στο υπόλοιπο διάστημα η καλοστημένη άμυνα του Εθνικού αντέδρασε ικανοποιητικά και το σκορ παρέμεινε ισόπαλο.
Διαιτητές: Παπάζογλου – Πολυδωρόπουλος, Μήταρης.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Πατσαούρας, Σιδέρης, Κωστής, Λάπα, Κάλης, Γαλάνης, Δημητρίου (60' Ζαφειρόπουλος), Καλαβρός (70' Μπάστας), Μουσαράι, Ζώκος.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βοτσίδης, Ζούρος, Μαγκουσοχατζάκης, Κοκκίνι, Μαντόπουλος, Χατζόπουλος, Γεωργάτος (88' Μπεκιάρης), Κωνσταντόπουλος, Τσούκα, Τρυφιάτης, Χατζηλίας (60' Ελευθερίου). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money