Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 1–1



Παιχνίδι δυνατό αλλά όχι αντιαθλητικό, με διαστήματα υπεροχής και των δύο ομάδων και κυρίως των γηπεδούχων. Πάντως οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες και αναδείχθηκαν σε κορυφαίους της συνάντησης οι εξαιρετικοί τερματοφύλακες Οσμάν και Αζαριάδης!
Ο διαιτητής Βάλλας ήταν άψογος σε όλη την διάρκεια του αγώνα μέχρι το 0-1. Στο 82’ ο Λουστ ανετράπη εντός περιοχής και ο Φοίβος κέρδισε πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Κουκουλάς (0-1). Όμως με αχαρακτήριστη ελαφρότητα, ο Κουκουλάς επιστρέφοντας στο κέντρο του γηπέδου για την σέντρα, έκανε άσεμνη χειρονομία προς την εξέδρα, χωρίς κανένα λόγο. Ακολούθησε σύρραξη… Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Συκαμίνου έπεσαν στον Κουκουλά και οι συμπαίκτες του προσπαθούσαν να τον προστατεύσουν!
Ο διαιτητής, όταν τα πράγματα ηρέμησαν, απέβαλε τον Κουκουλά και τους Τσαγκαράκη, Σουβατζή από τους γηπεδούχους. Δεν είδε προφανώς τον Γαρυφάλλου, που κλώτσησε αντίπαλο ενώ ήταν πεσμένος κάτω, αλλά πρόσθεσε στους αποβληθέντες τον Παρόλα, που δεν είχε συμμετοχή στα επεισόδια!
Το φινάλε ήταν χιτσκοκικό, καθώς στις καθυστερήσεις (94’) δόθηκε πέναλτυ υπέρ του Συκαμίνου, (υποτίθεται) σε χέρι αμυνομένου του Φοίβου… Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Γαρυφάλλου και ισοφάρισε για το τελικό 1-1.
Μετά την λήξη του παιχνιδιού οι παράγοντες των δύο ομάδων έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις και το κλίμα αποκαταστάθηκε. Η φιλοξενία του Συκαμίνου ήταν υποδειγματική, σύμφωνα με τους εκπροσώπους του Φοίβου, που θα αποφασίσουν με «κρύο αίμα» για την επιβολή ποινής στον παίκτη τους, που δημιούργησε την απαράδεκτη αυτή κατάσταση!
Διαιτητές: Βάλλας – Κ. Κορωνιάς, Ν. Κορωνιάς.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Γκας (78’ Μαρίνοβ), Γκανούδης, Καραμιχάλης, Μαζαράκης, Γαρυφάλλου, Σουβατζής, Τυροβόλης (50’ Τσιαλαγκός), Γραββάνης (65’ Παπαπάνου), Τσαγκαράκης, Παπαγάλος.
ΦΟΙΒΟΣ: Αζαριάδης, Σιμόνι (77’ Παππάς), Σαραντόπουλος (76’ Γιουλάτος), Κ. Ζησιμόπουλος, Σώκος, Θεοδοσιάδης, Αλεξανδρής, Μαντάς (66’ Λουστ), Λάβδας, Ο. Παρόλας, Κουκουλάς. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money