Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1–1

















Η Μάχη υποχρέωσε σε ισοπαλία 1-1 την γηπεδούχο και πολύ καλή -ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο- Λαυρεωτική.
Στο πρώτο 45λεπτο οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή και με καλή κυκλοφορία της μπάλλας δημιούργησαν ευκαιρίες. Δεν είχαν, όμως, τα σχετικά τελειώματα για να πετύχουν γκολ. 
Στο ίδιο χρονικό διάστημα οι φιλοξενούμενοι έκαναν αντεπιθέσεις και είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες και ένα δοκάρι στο 35’ με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο.
Στο β’ μέρος η Λαυρεωτική ήταν εντυπωσιακή! Έχοντας τον Κοντογιάννη σε εξαιρετική ημέρα και τον Γιαχάεφ κυρίαρχο του κέντρου, πίεσε την Μάχη και δημιούργησε σειρά από ευκαιρίες.
Μάλιστα, στο 55’ ο Κ. Παπαδόπουλος είχε σουτ στο δοκάρι της εστίας του Τσούνη. Μέχρι που στο 80’ ο Κοντογιάννης από δημιουργός έγινε εκτελεστής και με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Μακρή, σημείωσε το 1-0.
Η Λαυρεωτική έδειχνε ότι θα κρατούσε την νίκη μέχρι τέλους, αλλά είχε λογαριάσει χωρίς τον …ξενοδόχο, που άκουγε στο όνομα Νταής! 
Η Μάχη βγήκε μπροστά στα τελευταία λεπτά του αγώνα για να ισοφαρίσει και τα κατάφερε! Σε κτύπημα φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, την μπάλλα πήρε παίκτης της Μάχης, ο οποίος έκανε δεύτερη σέντρα μπροστά στον τερματοφύλακα Λάμπρο, όπου πετάχθηκε ο Νταής και με κεφαλιά από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Διαιτητές: Απ. Παπαδόπουλος – Σπυρόπουλος, Γουργιώτης.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Παπακωνσταντίνου, Χασιώτης, Πώχος (66’ Τζώρας), Παντελιάς, Χάλαρης, Μακρής (89’ Λάππας), Β. Γιαχάεβ, Κ. Παπαδόπουλος, Κοντογιάννης, Τσιριγώτης (55’ Ασλάνι). 
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Τσέλα, Αλ. Κοροβέσης, Πάσσαρης, Σωτηριάδης, Καραλής, Καχόπουλος (65’ Μεταξάς), Νταής, Σένε (68’ Καλλιακούδας), Μίχας, Λευτ. Παπαδόπουλος. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money