Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΜΑΡΚΟ 0–3

Ο πανηγυρισμός του 0-1. Δεξιά ο σκόρερ Γαλάνης






















Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη και μάλιστα με το ευρύ 3-0, πήρε στην Παλλήνη από τον Παλληνιακό η πολύ καλή Μαρκό!
Οι γηπεδούχοι σοκαρίστηκαν από τον σοβαρό τραυματισμό («γύρισε» το πόδι του) του Σιάσιου μόλις στο 16’ και δεν μπόρεσαν να αποδώσουν τα αναμενόμενα.
Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι «απλώθηκαν» στον κακό αγωνιστικό χώρο του εγκαταλελειμμένου γηπέδου και πέτυχαν το 0-1 στο 24’ με διαγώνιο σουτ του Γαλάνη και κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλλας από τον Αραχωβίτη!
Στο 35’ ο Μουσαράι με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ σημείωσε το 0-2, σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο.
Η εικόνα δεν άλλαξε στο β’ μέρος, με την Μαρκό να διατηρεί την υπεροχή και με καλή κυκλοφορία της μπάλλας να μην αφήνει πολλά περιθώρια στους «χαλαρούς» παίκτες του Παλληνιακού να αντιδράσουν. Στο 80’ ο Γαλάνης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, που έμελε να είναι το τελικό αποτέλεσμα της συνάντησης αφού ούτε το πέναλτυ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι στο 85’ κι εκτέλεσε ο Καρπούζης το άλλαξε (έστειλε την μπάλλα άουτ)!
Καλή η διαιτησία των Ζαχαρόπουλου – Αντ. Βλάχου, Καραθανάση.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Μπούρας, Κούσης, Αλβανός, Αλ. Καλούδης, Γρηγορόπουλος (46’ Καρπούζης), Σιάσιος (16' λ.τρ. Τριανταφύλλου), Ελ Γκαμάλ, Κοβάνης, Καββαδίας (46’ Κούνας), Κυριόπουλος.

ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Πατσαούρας, Σιδέρης, Κωστής, Τσεβδερίκοβ (55' λ.τρ. Λάππας), Κάλης, Γαλάνης, Δημητρίου, Ράβανος (80' Καλαβρός), Μουσαράι, Ζαφειρόπουλος (72' Ζώκος). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money