Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 0–2


Με αρκετή προσπάθεια ο Νικολακάκης ξεπέρασε και το εμπόδιο του Σαρωνικού στην Ανάβυσσο με 2-0 και συνεχίζει -μόνος πλέον- στην κορυφή της βαθμολογίας, χωρίς την παραμικρή απώλεια βαθμού!
Ο Σαρωνικός με νέες καλές προσθήκες στην σύνθεσή του (παίκτες που γύρισαν στην ομάδα ή ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους), προβλημάτισε για ένα ημίχρονο τους πρωτοπόρους.
Στο α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν κόντρα τον δυνατό αέρα. Αν και φάνηκαν απειλητικοί σε 1-2 περιπτώσεις, στην ουσία φύλαγαν περισσότερο τα νώτα τους. 
Στο β’ μέρος όμως, πέρα από τα δύο γκολ, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, τις οποίες δεν αξιοποίησαν κυρίως λόγω Παρλακίδη και επιπολαιότητας. Ο τερματοφύλακας του Σαρωνικού ήταν πολύ καλός, καθώς η άμυνά του δεν διακρίθηκε, ειδικότερα στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα.
Το 0-1 πέτυχε ο κορυφαίος Εγιουρούμ στο 62’ με αριστερό βολέ αφού δέχθηκε πάσα, αφύλακτος μέσα στην περιοχή.
Το 0-2 σημείωσε στο 69’ ο Καλέρης με κοντινό πλασέ αφού εμβόλισε εύκολα την αριστερή αμυντική πλευρά του Σαρωνικού.
Διαιτητές: Μπουξμπάουμ – Καρράς, Γκούβας. 
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Παρλακίδης, Μαλατάνος, Γεσιλάι (46’ Χρ. Κετέογλου), Τσούνης, Τσόρακας (58’ Ναυπλιώτης), Χαρίτος, Ζντράβα (80’ Γιαννικάκης), Τσώκος, Ντίνος, Αλεξίου, Χατζημιχαηλίδης. 
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Χρ. Παπαδόπουλος, Πανίδης, Νίκας (56’ Τέρζιεφ), Ν. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Τσαπανίδης (76’ Δαμιανίδης), Καλέρης, Βλαντόιου (68’ Μουκάνης), Καβάσης, Πιτσούνης, Εγιουρούμ.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money