Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ



Το ρόστερ της Δόξας Κορωπίου σε ...παράταξη! 


Μεγάλη επιτυχία και ωραία ατμόσφαιρα είχε η βραδιά παρουσίασης, γνωριμίας και γλεντιού, που οργάνωσε το περασμένο Σάββατο 30/8 η Δόξα Κορωπίου, στο φημισμένο «Κτήμα Αναγνώστου», στο Κορωπί. Ήταν μια ευχάριστη βραδιά, με ζωντανή μουσική και τραγούδι, στην διάρκεια της οποίας ο πρόεδρος του νέου διοικητικού συμβουλίου Νίκος Λιακούτσης και τα υπόλοιπα μέλη του, δήλωσαν έτοιμοι να στηρίξουν την Δόξα για την δημιουργία ενός υγιούς συλλόγου, με υποδομές και διεκδίκηση διακρίσεων μέσα στο γήπεδο, χωρίς συμφέροντα και παρεκτροπές.
Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση όλων των παικτών της ομάδας, που είναι ικανοί να οδηγήσουν την Δόξα στους νέους στόχους της! Μια ομάδα που αναγεννήθηκε και όλοι οι παράγοντές της επιθυμούν να πραγματοποιήσει πολύ καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής Νάσος Αθανασίου, ο δήμαρχος Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης, δημοτικοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι και επικεφαλής φορέων, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ και πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Βαγγέλης Τσεβάς, παλιοί και νέοι φίλοι της Δόξας, όπως και η οργανωτική ψυχή της συνεστίασης και προπονητής της ομάδας Αντώνης Καρπούζας, μαζί με τους συνεργάτες του.  

* Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, η Δόξα Κορωπίου απέκτησε τον 19χρονο ταλαντούχο τερματοφύλακα Εμανουέλ Κάπα, ο οποίος έχει αγωνισθεί στην ομάδα Κ-20 του Λεβαδειακού.

Το νέο διοικητικό συμβουλιο της Δόξας Κορωπίου

Ο νέος πρόεδρος της Δόξας Κορωπίου κ. Νίκος Λιακούτσης παρουσιάζει την διοίκηση του συλλόγου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money