Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΕΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ Ν.Μ.



Με την παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας, η Λαυρεωτική έκανε την Κυριακή 31/8 τον ετήσιο αγιασμό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μεταξύ των παρόντων ήταν και ο νέος δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ο οποίος με όσα είπε άφησε σοβαρές ελπίδες για βελτίωση του γηπέδου και του αγωνιστικού χώρου του σταδίου της πόλης!
Ακολούθησε το φιλικό παιχνίδι με την Θύελλα Ραφήνας (1-3). 

* Δύο ακόμη προσθήκες έγιναν στο δυναμικό της Λαυρεωτικής, που φαίνεται να δημιουργεί σιγά-σιγά σπουδαίο σύνολο. Έτσι, μετά τον Χάλαρη και τον Γιαχάεβ, εντάχθηκαν στην ΑΠΕΛ δύο καλοί αμυντικοί παίκτες, που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Πρόκειται για τον Κώστα Πώχο και τον Δημήτρη Λάππα, παιδιά του Λαυρίου με μεγάλη εμπειρία στα τοπικά πρωταθλήματα.
 


* Ο Εθνικός Νέας Μάκρης επανέφερε στις τάξεις του τον έμπειρο αμυντικό Σόλωνα Βιβικίδη, που είχε μείνει προσωρινά ελεύθερος κι επρόκειτο να μεταγραφεί σε ομάδα του Περιστερίου.
Επίσης, στον Εθνικό υπέγραψε δελτίο ο καλός μεσοεπιθετικός Λεωνίδας Τσανακτσής, ο οποίος αγωνίσθηκε πέρυσι για λίγο στον Παλληνιακό, κι έκτοτε σταμάτησε την ενεργό δράση λόγω επαγγελματικών ενασχολήσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money