Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ...


Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ και η Επιτροπη Διαιτησίας στην πρώτη ενημερωτική συνάντηση των διαιτητών, την Δευτέρα 1/9

Ακόμη και σε αναστολή των πρωταθλημάτων της θα καταφύγει η ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, εφ’ όσον δεν ξεπερασθεί το πρόβλημα με τις άδειες λειτουργίας των γηπέδων, είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος Γ. Παπαμακάριος, στην πρώτη συγκέντρωση των διαιτητών της Ένωσης, την Δευτέρα 1/9.
Αντιμέτωπο με το πρόβλημα της αδειοδότησης των αθλητικών χώρων και ειδικότερα της καταλληλότητας των γηπέδων ποδοσφαίρου σε πανελλήνια βάση, ήλθε και το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, για μια ακόμη φορά, στην συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής 29/8, ενόψει της λήξης της σχετικής παράτασης της ΓΓΑ στις 31/8. Είναι γεγονός ότι όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, στην πλειοψηφία των γηπέδων δεν έχει γίνει έλεγχος και δεν έχει δοθεί από τις αρμόδιες Επιτροπές της αποκεντρωμένης διοίκησης άδεια καταλληλότητας, χωρίς αυτό να αποτελεί ευθύνη της ΕΠΟ ή των τοπικών ΕΠΣ.
Το θέμα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τέθηκε στο Δ.Σ. της ΕΠΟ από τον εκπρόσωπο της Super League Γιάννη Κομπότη, καθώς από την πλευρά του ο πρόεδρος της Super League Τάκης Αγραφιώτης, προχώρησε στην εκτίμηση ότι το αρμόδιο υπουργείο δεν θα δώσει άλλη παράταση. Τότε ακούσθηκε η πρόταση να διακοπούν οι διοργανώσεις για μια εβδομάδα, προκειμένου να σταλεί το μήνυμα στην πολιτική ηγεσία και τελικά αποφασίσθηκε να συσταθεί ειδική επιτροπή για το θέμα, η οποία αν δεν βρει λύση με το αρμόδιο υπουργείο, να ζητήσει ραντεβού ακόμη από τον πρωθυπουργό!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money