Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΘΥΕΛΛΑ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 3–0



Εντυπωσιακό ξεκίνημα της Θύελλας, με αντίπαλο τον πολύ μέτριο αμυντικά Νικηφόρο και νίκη με 3-0. Με 3 γκολ σε διάστημα 17’ λεπτών στο α’ ημίχρονο, που δεν λειτούργησε τίποτε σωστά στην αμυντική λειτουργία του Νικηφόρου! Η Θύελλα μπορούσε να σκοράρει όποτε ήθελε, με κορυφαίο παίκτη τον Κατσούγκρη, ο οποίος έδωσε τελικές πάσες και στους 3 σκόρερς των τερμάτων!
Το 1-0 σημείωσε ο Α. Κατσούλης στο 17′ μετά από τετ-α-τετ με τον Κωσταντάρα (απίστευτη διαγώνια πάσα του Κατσούγκρη) και ωραίο πλασέ.
Το 2-0 ο Δημεσπύρα με πλασέ στο 28′ με διπλή προσπάθεια, αφού την πρώτη έκοψε προσωρινά ο Κωνσταντάρας, ύστερα από πάσα του Κατσούγκρη προς τον σκόρερ.
Το 3-0 ο Τασσόπουλος με πλασέ στο 35′ μετά από εξαιρετικό συνδυασμό και πάσα του Κατσούγκρη.
Ο Νικηφόρος στάθηκε αξιοπρεπώς μέχρι το 17’. Στο β’ ημίχρονο έπαιξε καλύτερη άμυνα αλλά επιθετικά ήταν σχεδόν ανύπαρκτος. Η αποβολή του Παπαβασιλείου στο 80′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αποδυνάμσε εντελώς τους φιλοξενούμενους.
Η Θύελλα ήταν πολύ καλή κατά διαστήματα, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες κι αν οι επιθετικοί της ήταν πιο αποτελεσματικοί θα επιτύγχανε ευρύτατο σκορ. Χρησιμοποίησε στην αρχική της σύνθεση τον νεαρό Λευτέρη Παπαδόπουλο (γεν. 1998), που αγωνίσθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Καλή η διαιτησία των Ζαχαρόπουλου – Πολυχρονιάδη, Χόικα. Παρέβλεψαν πέναλτυ υπέρ της Θύελλας στο 88’ όταν ο Χαρακτίδης μαρκαρίσθηκε δυνατά κι έπεσε εντός περιοχής ενώ υπήρξαν ιδιαίτερα αυστηροί σ’ ένα εύκολο γενικά παιχνίδι με καλή αγωνιστική διάθεση των αντιπάλων παικτών. Ο αποβληθείς Παπαβασιλείου διαμαρτυρήθηκε για υβριστική συμπεριφορά του διαιτητή προς το πρόσωπό του!
ΘΥΕΛΛΑ: Φ. Κατσιούλης, Οικονόμου, Παπαδόπουλος (57′ Χαρακτίδης), Μανουσάκης, Τασσόπουλος, Ντούνης, Δημεσπύρα, Γεραγωτέλλης (75′ Ντόσκας), Α. Κατσιούλης (84′ Τσέλιος), Κατσούγκρης, Αθανασόπουλος.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Κωνσταντάρας, Ρίζος, Τσιριγώτης, Αντζίνας (46′ Κούρτι, 72′ λ.τρ. Δημητριάδης), Γαλανόπουλος, Παπαβασιλείου, Οικονόμου, Καραΐνδρος, Σαρέλλης, Δούβος (61′ Καλούδης), Δελμαδώρος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money