Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 2–2


Δίκαιο αποτέλεσμα σ’ ένα αμφίρροπο ματς, με αρκετές ευκαιρίες κι από τις δύο πλευρές, που διεξήχθη στο ουδέτερο γήπεδο Ραφήνας «Παναγιώτης Σκούφος».
Προηγήθηκε η Ατλαντίς (0-1) στο 23’ με σκόρερ τον Μπερέτη, που πήρε ωραία μπαλλιά από τον Χατζηκοκολάκη.
Ο Αήττητος ισοφάρισε (1-1) στο 40’ με κεφαλιά του Κουλοχέρη, σε κτύπημα κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν καλές ευκαιρίες για να ξαναπροηγηθούν αλλά στο 68’ οι θεωρητικά γηπεδούχοι πήραν πρωτοβουλία στο σκορ (2-1), όταν ο Μασκλαβάνος με κεφαλιά αξιοποίησε νέο κτύπημα κόρνερ! Το 2-2 πέτυχε στο 79’ ο Δριλάκης, με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή. Στο 90’ ο Αήττητος έχασε σημαντική ευκαιρία να πάρει την νίκη…
Η Ατλαντίς πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και ικανοποίησε τους φίλους της. Ο Αήττητος εξέτισε την περυσινή τιμωρία του (3 αγώνες σε ουδέτερο γήπεδο), με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Ουσιαστικά «πληρώνει» τις περυσινές του «αμαρτίες». Πάντως, χρειάζεται ακόμη προσπάθεια για να πρωταγωνιστήσει.
Καλοί οι διαιτητές Μαργαρίτης – Γουργιώτης, Αχ. Παπαδόπουλος.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μπλάνας, Αργ. Φράγκος, Λύγκος, Μωυσιάδης, Τούντας, Κολάγκι, Παναγόπουλος (60’ Παπαδάς), Κουλοχέρης Λάππας, Ιορδ. Παπαδόπουλος, Μασκλαβάνος.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Τρικαλίτης, Κάκαρης, Μπενέκος, Μπαμπαλούκας, Χαμπέρης, Τσαδήμας (72’ Μπρέγκου), Δριλάκης, Μπάμης (85’ Παππάς), Μπερέτης (91’ Καγιάς), Χατζηκοκολάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money