Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2–1


ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2-1: Το 1-0 από τον Χαρίτο


Εκπληκτική νίκη σημείωσε ο Σαρωνικός στην Ανάβυσσο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, επί του Άρη Βούλας με 2-1.
Το α’ ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις, καθώς οι ομάδες έπαιζαν αναγνωριστικά και πρόσεχαν τα λάθη στην άμυνα.
Στο β’ 45λεπτο ο Σαρωνικός προηγήθηκε στο 52’ μετά από εξαιρετική συνεργασία του Χατζημιχαηλίδη με τον Χαρίτο. Ο τελευταίος πήρε την ωραία πάσα του πρώτου στον κενό χώρο έξω από την περιοχή, προχώρησε και με βολέ στην κλειστή γωνία πέτυχε το 1-0.
Τότε ο Άρης «ξύπνησε» και πήρε την πρωτοβουλία στις κινήσεις. Στο 67’ κατάφερε να ισοφαρίσει με βολέ του Πέκοφ, ο οποίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλλα στο αριστερό «Γ» του Πούλου.
Το παιχνίδι στην συνέχεια εξελίχθηκε δυνατό, καθώς οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν περισσότερο για την νίκη, κι έχασαν 3 καλές ευκαιρίες, με τον Κυριακίδη να έχει στο 88’ σέντρα-σουτ στο δοκάρι του Σαρωνικού.
Όμως το πάθος των παικτών του Σαρωνικού φάνηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα (93’), όταν σε φάση διαρκείας ο Γεσιλάι πήρε την μπάλλα έξω από την περιοχή και με φαλτσαριστό σουτ την έστειλε στο εσωτερικό του δοκαριού και στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Μανέα να την κρατήσει εκτός τέρματος (2-1).
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Κάλλης, Κυριακόπουλος.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Πούλος, Μαλατάνος, Γεσιλάι, Ζουμπουρλής, Ι. Κετέογλου, Τσούνης (75’ Τσώκος), Χαρίτος, Ντίνος, Μετάνι (60’ Τσόρακας), Αλεξίου, Χατζημιχαηλίδης (85’ Γιαννικάκης).
ΑΡΗΣ: Μανέας, Παπαδημητρόπουλος, Ταγκούλης, Σιδερόπουλος, Διακρούσης, Κυριακίδης, Βεϊζάι (57’ Διγενής), Φώσκολος, Παπαγεωργίου, Μήτσιος (46’ Μπολοβίνος), Πέκοφ (74’ Ι. Σταθάκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money