Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ – ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ 1–2

Ομάδα με πιο έμπειρους παίκτες η Δόξα Ποντίων, που ενισχύθηκε σημαντικά στις μεταγραφές, φάνηκε πιο αποφασιστική στο παιχνίδι και επικράτησε του νεανικού Φοίβου, στην Βάρη, με 2-1.
Οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά καλοί και δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν διέθεταν την ανάλογη εμπειρία, αφού οι 8 στους 11 ήταν μικρότεροι των 20 ετών!
Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ώριμοι και δυνατοί στις μονομαχίες. Η Δόξα «κτύπησε» στις αρχές των δύο ημιχρόνων και στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα αμύνθηκε χωρίς ιδιαίτερα λάθη. Προηγήθηκε 0-1 μόλις στο 6’ με κεφαλιά του Χριστιανίδη (από κόρνερ) και στο 57’ ο Σονίδης πέτυχε με πλασέ το 0-2, σε τετ-α-τετ με τον Αζαριάδη.
Ο Φοίβος μείωσε (1-2) στο 68’ με απευθείας κτύπημα φάουλ του Λάβδα και στο 86’ ο Λουστ «νίκησε» στον αέρα τον τερματοφύλακα Σοφιάνοβ, αλλά η μπάλλα κύλησε ελάχιστα άουτ, στερώντας από τους γηπεδούχους την ισοπαλία…
Διαιτητές: Μπαλάγκα – Γκόντα, Τσέλιος.
ΦΟΙΒΟΣ: Αζαριάδης, Κ. Ζησιμόπουλος, Σαραντόπουλος (58' Κουκουλάς), Σώκος, Μηλιαράκης (82' Γ. Ζησιμόπουλος), Θεοδοσιάδης, Αλεξανδρής, Μαντάς (67' Ο. Παρόλας), Τσαξιρλής, Λουστ, Λάβδας.
ΔΟΞΑ: Σοφιάνοβ, Ρούντος, Χαλίμος, Μισαηλίδης (46' Θεοχάρης), Σιδηρόπουλος, Αθανασόπουλος (85' Τσάτσας), Μαρτζέλος, Μαβίδης, Χριστιανίδης, Βαρυθυμιάδης (70' Ρουτσίδης), Σονίδης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money