Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1–1




ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΜΑΧΗ 1-1: Το γκολ του Κοβάνη

Ισοπαλία ισοδυνάμων νεανικών ομάδων. Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι και δίκαιη η ισοπαλία. Προηγήθηκε (1-0) ο Παλληνιακός με ωραίο συρτό γωνιακό σουτ του Κοβάνη στο 25’. Η Μάχη ισοφάρισε στο 34’ με σουτ του Μεταξά μέσα από την περιοχή, ύστερα από σέντρα του Μίχα και απόκρουση αμυντικού.
Από δύο καλές ευκαιρίες είχαν οι αντίπαλοι αλλά τόσο ο Κοροβέσης όσο και ο Χριστοφιλέας αντέδρασαν αποτελεσματικά και δεν άφησαν την εστία τους ακάλυπτη.
Οι γηπεδούχοι διατήρησαν ελαφρά εδαφική υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά μόνο σε 1-2 περιπτώσεις (στο α’ 15λεπτο) έγιναν ιδιαίτερα απειλητικοί, με τον Σιάσιο και τον Κούνα. Οι φιλοξενούμενοι άφησαν χώρο και περιορίσθηκαν σε αντεπιθέσεις. Στο 82’ απεβλήθη ο Κούνας για αντιαθλητική συμπεριφορά σε αντίπαλο!
Καλή η διαιτησία των Παπαδιώτη – Προδρομίδη, Καρρά. Πάντως, οι γηπεδούχοι εξέφρασαν κάποια παράπονα…
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Π. Μπούρας, Κούσης, Καλούδης, Αλβανός, Ελ Γκαμάλ (63' λ.τρ. Γρηγορόπουλος), Σιάσιος, Ηλ. Μπούρας (65' Καρπούσης), Κοβάνης, Κούνας, Νάκου (75' Μητσιάρας).
ΜΑΧΗ: Π. Κοροβέσης, Καραχότζας (63' Καραλής), Καλλιακούδας, Πάσσαρης, Σωτηριάδης, Κατούντας, Μεταξάς (46' Καχόπουλος), Νταής, Σένε (85' Α. Κοροβέσης), Μίχας, Ελ. Παπαδόπουλος.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money