Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 1–1




Η υπεροχή των Καλυβίων στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα δεν ήταν αρκετή για να προσφέρει την νίκη στους γηπεδούχους, οι οποίοι έχασαν ευκαιρίες για να προηγηθούν ακόμη και με 3-0! Η συνέχεια όμως ανήκε στο δυναμικό Καπανδρίτι, που προηγήθηκε 1-0 με εντυπωσιακό γωνιακό σουτ εκτός περιοχής του Ν. Μελιρά στο 27’. Το 1-1 πέτυχε στο 38’ ο Γκίνης, με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ.
Στο β’ ημίχρονο τα Καλύβια διατήρησαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα αλλά το Καπανδρίτι επιχειρούσε τακτικές κι επικίνδυνες αντεπιθέσεις… Ο Δ. Οικονομίδης απεβλήθη στο 60’ γιατί χαστούκισε αντίπαλο ποδοσφαιριστή εκτός φάσης (!) αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Πάντως, ο Γκίνης στο 70’ με ευθύβολο σουτ (ελάχιστα άουτ) και ο Τσομπανάκης στο 76’ με παράλληλη προς το τέρμα σέντρα, που πέρασε ανεκμετάλλευτη, ανησύχησαν τον τερματοφύλακα Μπαχούμα, ο οποίος έκανε κι αυτός 1-2 καλές επεμβάσεις, κρατώντας την εστία του στο β’ 45λεπτο απαραβίαστη.
Στις αντεπιθέσεις του το Καπανδρίτι μπορούσε να «κλέψει» το παιχνίδι, όπως έγινε στο 88’, όταν ο νεαρός Βλάχος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Παπαϊωάννου αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας έσωσε το τέρμα του και την ομάδα του από την ήττα!   
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Ανδρ. Βλάχου – Σπυρόπουλου, Β. Τζαφόλια.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαϊωάννου, Δέδες, Λ. Καραγιάννης, Ε. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Χασουράκης, Χάλαρης (46’ Σερμπενιάδης), Κώνστας (47’ Αριστόπουλος), Δ. Οικονομίδης, Γκίνης, Θ. Τσομπανάκης (72’ Κοτλίδας).
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μπαχούμας, Κουτρώνας, Αλιάι, Σίνας, Πέτρου, Ν. Μελιράς (85’ Μαντάς), Πρόφκας (88’ Βλάχος), Λαμπρόπουλος, Σινγκ, Σωτήρχος, Σδράλιας (56’ Μπουλέκος). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money