Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 0–0




Μεγάλη επιτυχία της νεοσύστατης ομάδας της Δόξας Κορωπίου, που πήρε το 0-0 μέσα στον Άγιο Στέφανο, από τον πρωταθλητή και κυπελλούχο τοπικό Ολυμπιακό! 
Παρά τις έντονες προσπάθειες των παικτών του Ολυμπιακού και την υπεροχή που είχαν σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα, δεν κατάφεραν να σημειώσουν ένα τέρμα που θα άλλαζε την ροή του παιχνιδιού. 
Η Δόξα έπαιξε αρκετά καλά και δυνατά, με «μαεστρικό» στήσιμο από τον Αντώνη Καρπούζα, που ήθελε πολύ να πάρει αποτέλεσμα από την ομάδα του φίλου του Κοσμά Λεπατατζή! Αν ήταν λίγο πιο αποτελεσματικοί οι Ψαράκης και Δάβαρης, τότε ο γηπεδούχος Ολυμπιακός θα είχε σοβαρότερα προβλήματα… Σωτήριες αποκρούσεις πραγματοποίησε ο παν-έμπειρος τερματοφύλακας Χανδρινός σε δύο περιπτώσεις.
ΔΟΚΑΡΙ: 64' Κ. Τσεβάς.
ΑΠΟΒΟΛΗ:  82' Τσέλια.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαλαμάς – Μακρής, Τσαλίκογλου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Μπαλωμένος, Σκόρδας (80' Ιατρού), Βιδάλης, Λαπατάς, Παπαγεωργίου, Τσέλια, Βαζέχα (73' Τσουμάνης), Ζυγούρης (67' Στεφανή), Χρ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς.
ΔΟΞΑ: Παππάς, Καζάκης, Λιούμης, Θεοχάρης, Αναγνώστου, Αμπεντινάι, Μπονές (58’ Μαραγκός, 85' λ.τρ. Ξεφτεράκης), Ανδρεάδης, Δάβαρης, Μπαρμπαρούσης, Ψαράκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money