Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ




Ορισμένες σημαντικές μεταγραφές είχαμε τις τελευταίες ημέρες, καθώς πολλές ομάδες έψαξαν και βρήκαν χρήσιμους παίκτες για να καλύψουν ζωτικά κενά σε θέσεις βασικών στελεχών.
Το ρεπορτάζ που ακολουθεί αναφέρεται σε ορισμένες απ’ αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις:

* ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Την τελευταία κυριολεκτικά ώρα των μεταγραφών και μετά από συντονισμένες κινήσεις ττης διοίκησης, ο Παλληνιακός πραγματοποίησε την μεταγραφή του Παλληνιώτη τερματοφύλακα Ηλία Αραχωβίτη, ο οποίος ανήκε στον Ολυμπιακό Λαυρίου. 
Ο Αραχωβίτης γεννήθηκε το 1989 στην Παλλήνη (πατέρας του είναι ο γνωστός σε όλους Νίκος Αραχωβίτης, παλιός άσσος και επί σειρά ετών γενικός αρχηγός του Παλληνιακού), ξεκίνησε από τα τζούνιορ και σε ηλικία μόλις 17 ετών εντάχθηκε στην ανδρική ομάδα του Παλληνιακού. Το 2010 μεταγράφηκε στον Κεραυνό Κερατέας, ο οποίος αγωνιζόταν τότε στην Γ’ εθνική κατηγορία. Την επόμενη χρονιά μεταπήδησε στον Ολυμπιακό Λαυρίου, με τον οποίο αγωνίσθηκε στην Γ’ και Δ’ εθνική κατηγορία. Η μεταγραφή είχε έντονο παρασκήνιο, κι εξελίχθηκε κυριολεκτικά σε θρίλερ το οποίο διαδραματίσθηκε από το πρωί της Πέμπτης σε Παλλήνη και Λαύριο, καθώς για τον Αραχωβίτη ενδιαφέρονταν κι άλλες ομάδες, με τον Χολαργό να έχει φθάσει μια ανάσα πριν από την απόκτησή του. Αργά το μεσημέρι, λίγη ώρα πριν εκπνεύσει η προθεσμία των μεταγραφών, ο ποδοσφαιριστής τελικά μετακινήθηκε στον Παλληνιακό. Μεγάλο ρόλο, βέβαια, έπαιξε και η πρόθεση του ίδιου του παίκτη, ο οποίος ήθελε να επιστρέψει στην παλιά του ομάδα. Η παρέμβαση του πρώην προέδρου Τάκη Μερτύρη υπήρξε καθοριστική για την μεταγραφή του Αραχωβίτη, όπως και του έμπειρου παράγοντα και πάντα πιστού φίλου του Παλληνιακού Θοδωρή Καλφακάκου. 

* ΚΟΡΩΠΙ: Την τελευταία στιγμή αποκτήθηκε από το Κορωπί ο 33χρονος (γεν. 19-4-1982) σέντερ-φορ Λάμπρος Χανιώτης, με εξαιρετική καριέρα σε όλες τις εθνικές κατηγορίες (φυσικά και στην Α’ εθνική)! Πρόκειται για υψηλόσωμο (1.90) φορ, με θητεία κυρίως σε ομάδες της football league. 
Στην αυλαία της περιόδου 2010-2011 συμπλήρωσε 200 παρουσίες σ’ αυτή την κατηγορία! Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Προοδευτική, όπου το 2005 είχε μια από τις πιο παραγωγικές χρονιές του, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Έπαιξε στις ακόλουθες ομάδες: Αστέρας Τρίπολης, Προοδευτική, Λεβαδειακός, Κέρκυρα, Αγροτικός Αστέρας, Ολυμπιακός Βόλου, Τρίκαλα, Εθνικός Πειρ., Εθν. Αστέρας, Απόλλων Αθ., Αιγάλεω, Α.Ε. Σαλαμίνας.

* ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ.: Τον 20χρονο αμυντικό μέσο Βαγγέλη Ιατρού, που αγωνιζόταν στον Περαμαϊκό και πριν στον Εθνικό Πειραιώς, ανακοίνωσε την τελευταία στιγμή των μεταγραφών ο πρωταθλητής Ολυμπιακός.

* ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Διπλή μεταγραφική βόμβα έσκασε στην Λαυρεωτική. Ακούει στα ονόματα Αλέξανδρος Γιαχάεβ και Γιώργος Χάλαρης. Δύο εξαιρετικοί παίκτες, οι οποίοι θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα, σε όλα τα επίπεδα.

* ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ: Απέκτησε δύο ακόμη ποιοτικούς παίκτες, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Τον 22χρονο αριστερό μπακ-χαφ Δημήτρη Λιούμη από τον Κεραυνό Κερατέας και τον 20χρονο σέντερ-μπακ Λεωνίδα Μπαρμπαρούση από τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου και πριν του Αήττητου Σπάτων.

* ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Επέστρεψε στην ομάδα ο έμπειρος σέντερ-μπακ Γιώργος Καραΐνδρος ενώ αποκτήθηκε και ο Νιγηριανός επιθετικός Κόσγουελ Οκόνο από ομάδα της Κορινθίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money