Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟ



Συνάντηση γνωριμίας έγινε χθες Τρίτη 12/8, μεταξύ παικτών, προπονητών και διοίκησης στον Α.Ο. Συκαμίνου.
Το παρόν έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου και ο πρόεδρος του Δ.Σ. Βαγγέλης Λεμπούσης, οριοθέτησε σε πολύ καλό κλίμα τους στόχους της ομάδας εφέτος. Δεν είναι τίποτε παραπάνω από την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, που θα βλέπει ξεχωριστά παιχνίδι με παιχνίδι την εξέλιξη του πρωταθλήματος.
Στην συνέχεια παρουσίασε τα 4 νέα αποκτήματα της ομάδας: Τον 19χρονο Σπύρο Μαζαράκη που αγωνιζόταν σε ομάδα της Κορινθίας, τον Άγγελο Γαρυφάλλου που επέστρεψε μετά από διακοπή ενός έτους στο Συκάμινο, τον έμπειρο Ανδρέα Τσαλιακό, παίκτη με μεγάλη πείρα και συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες (Ηλιούπολη, Αθηναϊκό), που θα δώσει ποιότητα και ουσία στο νεανικό σύνολο του Συκαμίνου και τον νεαρό Κώστα Γραββάνη, ο οποίος απεχώρησε από τον Ωρωπό και εντάχθηκε στο δυναμικό του Συκαμίνου.
Ο προπονητής Παναγιώτης Λάμπρου, ευχήθηκε καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς, κι έδωσε ραντεβού την Δευτέρα 18 Αυγούστου (ώρα 7 μ.μ.), για τον αγιασμό και την έναρξη του προγράμματος προετοιμασίας. Επίσης, παρουσιάσθηκε ο Παναγιώτης Κάλλης, που θα είναι μέλος του προπονητικού τημ της ομάδας.
Η διοίκηση του συλλόγου ήλθε σε συμφωνία συνέχισης της συνεργασίας με τον έμπειρο αμυντικό κι εξαίρετο χαρακτήρα Δήμο Γκανούδη, καθώς και με τους Οσμάν, Τυροβόλη, Γκας, Μπάρο, Σουβατζή, Παπαπάνου, Τσαγκαράκη, Καραμιχάλη, Πούγια, παίκτες που αγωνίζονται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στο Συκάμινο. Επίσης, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με 2-3 ακόμη παίκτες, για την κάλυψη όλων των κενών του ρόστερ, μεταξύ των οποίων κι ενός επιθετικού που λέγεται ότι η απόκτησή του θα προκαλέσει αίσθηση στους φιλάθλους της περιοχής.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Α.Ο. Συκαμίνου. Από αριστερά Σπύρος Μαζαράκης, Άγγελος Γαρυφάλλου, Ανδρέας Τσαλιακός, Κώστας Γραββάνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money