Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΙ ΕΦΕΤΟΣ Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ!




Με προπονητή τον επιτυχημένο Βαγγέλη Κουτσογιάννη, θα συνεχίσει κι εφέτος την προσπάθεια διάκρισής του ο Διόνυσος, στο νέο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας.
Η διοίκηση επιδιώκει την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, όπως στον β’ γύρο του πρωταθλήματος που έληξε, με βασικά χαρακτηριστικά τον καλό χαρακτήρα και το ήθος των ποδοσφαιριστών…
Σ’ αυτή την λογική, η ομάδα παρέμεινε περίπου ίδια, αφού έμειναν σχεδόν όλοι οι παίκτες. Απεχώρησαν μόνο ο Άγγελος Χρας, ο οποίος έφυγε για οικογενειακούς λόγους, ο Λύσσανδρος Ζώτος που επέστρεψε στην Άνοιξη ενώ στρατεύθηκε ο Γιάννης Φαραντάκης, ο οποίος θα βοηθήσει στην πορεία του πρωταθλήματος την ομάδα.
Υπήρξαν, όμως, και σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ, με την απόκτηση 3 έμπειρων παικτών, που γνωρίζουν άριστα τα ποδοσφαιρικά δεδομένα της κατηγορίας και της ευρύτερης περιοχής! Πρώτος επέστρεψε στον Διόνυσο από την Σταμάτα ο πολύ γνωστός και για τις επιθετικές του δυνατότητες 33χρονος τερματοφύλακας Νώτης Πετράκης… Ακολούθησαν οι μεταγραφές του 29χρονου δεξιοτέχνη της μπάλλας μεσοεπιθετικού Γιώργου Ζερμπίνη από την Νίκη Δροσιάς και του 32χρονου σέντερ-φορ Γιάννη Δερμιτζόγλι από τον Άρη Πετρούπολης.

* Η προετοιμασία του Διονύσου εξελίσσεται σε καλό κλίμα και η σειρά των φιλικών παιχνιδιών που θα δώσει η ομάδα έχει ως εξής:
Τετάρτη 13/8: Με Νέα Ιωνία (εκτός).
Τρίτη 19/8: Με Εθνικό Ν. Μάκρης (εκτός).
Τετάρτη 20/8: Με Α.Ο. Πεύκης (εντός).
Σάββατο 23/8: Με Α.Ε. Ηρακλείου (εκτός).
Τετάρτη 27/8: Με Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου (εκτός).
Σάββατο 30/8: Με Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου (εκτός).
Κυριακή 31/8: Με Αστέρα Μενιδίου (εντός).
Τετάρτη 3/9: Με Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης (εντός).
Σάββατο 6/9: Πιθανόν με ομάδα ΕΠΣΑ (εντός).
Κυριακή 7/9: Με Μαύρο Αετό Πολυδενδρίου (εκτός).

* Η διοίκηση του Διονύσου ανακοίνωσε την κυκλοφορία εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, που θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 20 εντός έδρας αγώνες, στην τιμή των 50  ευρώ. Καλεί όλους τους φίλους του συλλόγου να βοηθήσουν οικονομικά την προσπάθεια της ποδοσφαιρικής ομάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money