Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Ο ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΒΟΡΙ!



Οι εξαιρετικές εντυπώσεις που αφήνει η ομάδα του Νικολακάκη στις πρώτες φιλικές της εμφανίσεις, δείχνει την δυναμική και την διάθεση των ιθυνόντων της να ξεχωρίσει η ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος, αποτελώντας φαβορί –από τώρα– για την πρώτη θέση του νέου πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας! 
Είναι γεγονός ότι η συγκέντρωση τόσων καλών παικτών, δίνει την ευκαιρία στον προπονητή Μιχάλη Βλάχο να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο.
Ο Νικολακάκης της νέας περιόδου δείχνει πιο ισχυρός κι από πολλές ομάδες της Α’ κατηγορίας! 
Τόσο στο φιλικό με την Μάχη Μαραθώνος όσο και με το πολύ ισχυρό Κορωπί, φάνηκε η δυναμικότητα της ομάδας των Αχαρνών, που έπαιξε εντυπωσιακά καλά (για την περίοδο που διανύουμε) και νίκησε, απέναντι σε παραδοσιακές ομάδες της Α’ κατηγορίας.
Παρά την μεγάλη ζέστη που επικρατούσε στην διάρκεια και του τελευταίου φιλικού με το Κορωπί, οι παίκτες του Νικολακάκη διαχειρίσθηκαν το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με αντίπαλο εγνωσμένης αξίας και δυναμικής.
Τερματοφύλακες έπαιξαν οι Κατσάνος και Πασαλίδης, στην άμυνα οι Γκολόσι, Μητσέας, Ασφής και Παπαδόπουλος, στα χαφ οι Τέρζιεφ, Καλλέρης, Μουκάνης και μπροστά οι Εγιουρούμ και Δημάκης. Επίσης, αγωνίσθηκαν οι Κωνσταντόπουλος, Ορφανίδης, Λακουμέντας, Καβάσης, Στεργιόπουλος και Δαμιανίδης ενώ για διάφορους λόγους απουσίασαν οι Πιτσούνης, Βλαντόιου, Νίκας, Λαζαρίδης, Κούκιος…
* Το επόμενο φιλικό του Νικολακάκη έχει προγραμματισθεί για την ερχόμενη Κυριακή 24/8 (ώρα 5.30’ μ.μ.) στο Κρυονέρι, με την γηπεδούχο ισχυρή ομάδα.
* Σοβαρό πρόβλημα της ομάδας αποτελεί η έλλειψη μόνιμης έδρας…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money