Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΦΙΞΟ-ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ




Χωρίς τυμπανοκρουσίες άρχισε την προετοιμασία του την Παρασκευή 1/8, ο Εθνικός Νέας Μάκρης. Με προπονητή τον Γιώργο Σιμιτζόγλου, που τον οδηγεί τα τελευταία χρόνια σε επιτυχίες, ο Εθνικός υπερηφανεύεται για την εξαιρετική εξέλιξη δύο νεαρών βασικών του παικτών: Ο 18χρονος επιθετικός μέσος Ηλίας Κωνσταντόπουλος, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ιταλική Μπολόνια! Και ο 20χρονος μέσος Λευτέρης Κότσι, μετεγράφη στην Τριγλία Ραφήνας (Γ’ εθνική).
«Είμαι χαρούμενος και δικαιωμένος», μας είπε ο κ. Σιμιτζόγλου, για την εξέλιξη των δύο παιδιών…
Εκτός αυτών των νεαρών, από την ομάδα απεχώρησαν οι Βιβικίδης, Αγκαλίου, Φυτιλής (για τον Αήττητο), Σταύρος Αηδόνης, Στάφα, και Δημητρούλης. Επίσης, ο Μαγγίνας παρουσιάζεται σύντομα για την στρατιωτική του θητεία και η παρουσία του θα είναι ελλιπής στο νέο πρωτάθλημα.
Φυσικά, παρέμειναν αρκετοί παίκτες της περυσινής βασικής ενδεκάδας, όπως οι Ζιάγκος, Γεωργάτος, Μαγκουσοχατζάκης, Καραλής, Κοκίνι, Χατζηλίας και άλλοι, ενώ αποκτήθηκαν 3 νέοι παίκτες και «αναζητούνται» ακόμη ένας στόπερ, κι ένας χαφ.
Εντυπωσιακό απόκτημα του Εθνικού αποτελεί ο 24χρονος επιθετικός Γιώργος Τσούκα, από την Αρτέμιδα! Πρόκειται για εξαιρετικό διεμβολιστή και σκόρερ, ο οποίος θα μπορούσε εύκολα να αγωνισθεί και σε μεγαλύτερη κατηγορία…
Επιπλέον, η ομάδα της Νέας Μάκρης πήρε τον 19χρονο αμυντικό Σπύρο Γκρέκο από τον Αετό Πικερμίου και τον 21 ετών αμυντικό επίσης, Βαγγέλη Γράμψα, από ομάδα της Λάρισας.
* Το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας του Εθνικού, έχει ως εξής:
Κυριακή 10/8: Με Ραμνούντα Γραμματικού (εντός).
Κυριακή 17/8: Με Μάχη Μαραθώνος (εντός).
Τρίτη 19/8: Με Διόνυσο (εκτός).
Σάββατο 23/8: Με Θύελλα Ραφήνας.
Τετάρτη 27/8: Με Αήττητο Σπάτων.
Σάββατο 30/8: Με Κορωνίδα Γαλατσίου (εντός).
Σάββατο 6/9: Με Αετό Πικερμίου (εντός).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money