Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΑΔΑ…




Με όρεξη και διάθεση για μια πετυχημένη χρονιά, σαφώς καλύτερη απ’ αυτή που έληξε, άρχισαν την προετοιμασία τους οι παίκτες του Νικηφόρου. Παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο πρόεδρος Γιάννης Γκαράνης ενίσχυσε σημαντικά την ομάδα και είναι έτοιμος για διακρίσεις, όπως είπε στην πρώτη συγκέντρωση, μιλώντας στους παίκτες, κι επισημαίνοντας τους στόχους της ομάδας.
Ο κ. Γκαράνης, μεταξύ άλλων είπε: «Οι στόχοι της ομάδας εφέτος, είναι υψηλοί. Θέλουμε να πλασαριστούμε στην πρώτη εξάδα. Το εφετινό πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Οι μισές ομάδες θα παλεύουν για την άνοδο και οι υπόλοιπες για την σωτηρία. Ευελπιστούμε ότι θα είμαστε στην πρώτη εξάδα»...
Από την πλευρά του, ο γενικός αρχηγός Ηλίας Χορταριάς, τόνισε: «Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά και είμαι σίγουρος ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στη νέα αγωνιστική περίοδο. Ακόμη δεν έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ μας και φιλοδοξούμε να ενισχυθούμε ακόμη περισσότερο, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα».
Ο προπονητής του Νικηφόρου Σωτήρης Βλαχάκης, ο οποίος επέστρεψε στον σύλλογο που «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, κι έκανε το πρώτο του βήμα ως προπονητής προ διετίας, δήλωσε: «Ενισχυθήκαμε σημαντικά στην μεταγραφική περίοδο και συνεχίζουμε. Ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε στην πρώτη εξάδα. Απ’ εκεί και πέρα, αν καταφέρουμε να είμαστε ακόμη ψηλότερα, γιατί όχι να μην κυνηγήσουμε και την άνοδο»!
Στην εφετινή σύνθεση της ομάδας του Νικηφόρου (οι μεταγραφικές κινήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί), περιλαμβάνονται μέχρι ώρας οι Παπαβασιλείου, Τσιριγώτης, Σλαβέφσκι, Παπαθανασόπουλος, Δελμαδώρος, Αγγελής, Τσιάμης, Σαρέλλης, Κούρτι, Γιαλεσάκης, Δούβος, Τσιαμάς, Φελέσκουρας και Ρίζος. Τις ημέρες αυτές δοκιμάζονται ταλαντούχοι παίκτες, κι αν κριθούν ικανοί, θα αποκτηθούν.
Στα νέα αποκτήματα είναι οι Δελμαδώρος (αμυντικό χαφ από τον Ακάδημο), Κούρτι (χαφ από τον Αστέρα Ζωγράφου), Ρίζος (νεαρός από τον Ηλυσιακό) και Φελέσκουρας (τερματοφύλακας από τον Αστέρα Γλ. Νερών).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money