Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Α' ΚΑΙ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ




Σ’ ένα πολύ ωραίο χώρο, δίπλα στην θάλασσα της Παλαιάς Φωκαίας, στο εντυπωσιακό ξενοδοχείο Plaza Resort, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 27/8, οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ. Εκτός του προέδρου Γιώργου Παπαμακάριου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης, την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής Μιχάλης Τζανόπουλος.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ αφού ευχαρίστησε ὀλους τους παρευρεθέντες εκπροσώπους των σωματείων – μελών της Ένωσης, ευχήθηκε «καλό πρωτάθλημα», κι επεσήμανε σειρά οργανωτικών λεπτομερειών ενώ ανακοίνωσε μια συνάντηση με τους γονείς των παικτών που αγωνίζονται στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ, όπως και την οργάνωση του 3ου ετήσιου επιμορφωτικού σεμιναρίου, που τείνει να γίνει θεσμός.
Ακολούθησε η διαδικασία των κληρώσεων και αργότερα υπήρξε δείπνο, αλλά παρατηρήθηκε καθυστέρηση στην εκτύπωση των προγραμμάτων (πρωταθλημάτων και κυπέλλου), λόγω κάποιου προβλήματος με τον εκτυπωτή! Έτσι, πολλοί εκπρόσωποι σωματείων, έφυγαν χωρίς αντίγραφο του προγράμματος της ομάδας τους…
* Στην Α’ κατηγορία μετέχουν 17 ομάδες: Θύελλα Ραφήνας, Ολυμπιακός Λαυρίου, Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, Α.Ο. Κορωπίου, Κεραυνός Κερατέας, Α.Ο. Σταμάτας, Παλληνιακός, Δόξα Κορωπίου, Μάχη Μαραθώνος, Α.Ο. Γλυκών Νερών, Γ.Σ. Μαρκό, Εθνικός Νέας Μάκρης, Πρωτέας Παλαιάς Φωκαίας, Λαυρεωτική, Νικηφόρος, Α.Ο. Κρυονερίου και Α.Ο. Κουβαρά.
Υποβιβάζονται οι 3 τελευταίες ομάδες στην Β’ κατηγορία (όπως και ανάλογος αριθμός ομάδων σε περίπτωση υποβιβασμού ομάδας ή ομάδων από την Γ’ Εθνική).
* Στην Β’ κατηγορία μετέχουν, σε ένα όμιλο, 20 ομάδες: Νικολακάκης, Άρης Βούλας, Δόξα Αγίας Άννας, Γ. Παθιακάκης, Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών, Α.Ο. Άρτεμις, Αήττητος Σπάτων, ΠΑΣ Ωρωπός, Σαρωνικός Αναβύσσου, Νίκη Δροσιάς, ΠΑΟ Καλυβίων, Α.Ο. Αφιδναϊκός, Α.Ο. Διόνυσος, Α.Ο. Άνοιξη, Ραμνούς Γραμματικού, Παμπαιανικός, Καπανδρίτι, Νικητές, Α.Ο. Βουλιαγμένης, Ατλαντίς. Προβιβάζονται οι 2 πρώτες ομάδες στην Α’ κατηγορία (και η 3η εφ’ όσον προβιβασθεί η πρωταθλήτρια ΕΠΣΑΝΑ στην Γ’ Εθνική). Υποβιβάζονται οι 5 τελευταίες στην Γ’ κατηγορία (όπως και ανάλογος αριθμός ομάδων σε περίπτωση υποβιβασμού ομάδας ή ομάδων από την Γ’ Εθνική). Την περίοδο 2015-2016 η Β’ κατηγορία θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο των 18 ομάδων.

* Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ και την Β’ κατηγορία:
Α’ κατηγορία: 1η αγωνιστική
Κορωπί – Μαρκό
Θύελλα Ραφήνας – Νικηφόρος
Πρωτέας – Σταμάτα
Κρυονέρι – Κεραυνός Κερατέας
Παλληνιακός – Μάχη Μαραθώνος
Κουβαράς – Γλυκά Νερά
Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου – Δόξα Κορωπίου
Εθνικός Ν. Μάκρης – Λαυρεωτική
Ρεπό: Ολυμπιακός Λαυρίου

Β’ κατηγορία: 1η αγωνιστική
Αήττητος Σπάτων – Αχιλλέας Κ. Αχαρνών
Ατλαντίς – Ωρωπός
Ραμνούς Γραμματικού – Αφιδναϊκός
Βουλιαγμένη – Παθιακάκης
Καλύβια – Καπανδρίτι
Σαρωνικός Αναβύσσου – Άρης Βούλας
Παμπαιανικός – Νικητές
Διόνυσος – Άρτεμις
Άνοιξη – Δόξα Αγ. Άννας
Νικολακάκης – Νίκη Δροσιάς 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money