Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΦΙΛΙΚΑ


Ο Χανιώτης πέτυχε γκολ στο πρώτο του φιλικό με την φανέλα του Κορωπίου


ΚΟΡΩΠΙ: Ύστερα από δυνατό φιλικό παιχνίδι στο Πέραμα με την ΑΕ Περάματος, το πολύ καλό Κορωπί επικράτησε με 2-1. Μετά το ισόπαλο 0-0 α’ ημίχρονο, το Κορωπί προηγήθηκε (0-1) με γκολ από σουτ του Μαρινάκη στο 50’ και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν (1-1) με κτύπημα πέναλτυ στο 70’. Με νέο πέναλτυ, που εκτέλεσε επιτυχώς στο 78’ ο νεοαποκτηθείς σέντερ-φορ Χανιώτης, το Κορωπί νίκησε 2-1.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Πολύ καλή απόδοση είχε ο Νικηφόρος στο εκτός έδρας φιλικό με την Πεύκη, την οποία νίκησε με 1-0. Υπάρχει ικανοποίηση από τις εμφανίσεις και την απόδοση των παικτών της ομάδας από τον προπονητή Σωτήρη Βλαχάκη. Το γκολ της συνάντησης πέτυχε με απ’ ευθείας κτύπημα κόρνερ ο Οικονομέας.

ΔΟΞΑ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ: Σε κάθε φιλικό όλο και πιο δυνατή εμφανίζεται η Δόξα Αγίας Άννας, που κατάφερε με συνεχείς επιθετικές ενέργειες να επιβληθεί της πολύ καλής ομάδας Κ-20 του Αχαρναϊκού με 2-0. Ευχαριστημένος για την καλή δουλειά, έμεινε ο προπονητής Παναγιώτης Φύκιας.
Η Δόξα Αγ. Άννας χρησιμοποίησε 21 παίκτες, ως εξής: Α. Καλαμιώτης, Κωστίδης, Μαρμαράς, Ασημακόπουλος, Μπίχλης, Μάρκου, Παπαδάκης, Κυριακίδης, Σάββας, Τουτουντζής, Γκίνι (αρχική 11άδα), και Νικολάου, Παπαχριστόπουλος, Κουτάντζης, Στέφος, Κατσαντώνης, Π. Καλαμιώτης, Παχατουρίδης, Ζώης, Ζωγράφος, Ορμενάι.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Το Σαββατιάτικο φιλικό του Διονύσου στο Ηράκλειο με τον τοπικό Ερμή, έληξε με νίκη 2-0 του Διονύσου. Η ομάδα του Διονύσου άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’ λεπτό με τον Δρόσο και διπλασίασε τα τέρματά της στο 58’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ που κέρδισε κι εκτέλεσε ο Κωνσταντόπουλος. Στο 78’ ο 18χρονος τερματοφύλακας Τασιούλας, με διπλή επέμβαση απέκρουσε πέναλτυ που κέρδισε η ομάδα του Ερμή. Ο Διόνυσος εμφανίσθηκε καλύτερος στο ματς (έχοντας αρχίσει, βέβαια, νωρίτερα την προετοιμασία της).
Την Κυριακή 31/8, ο φιλόδοξος εφέτος Διόνυσος, αντιμετώπισε στο γήπεδό του τον Αστέρα Μενιδίου, τον οποίο νίκησε με 5-1 αφού προηγήθηκε στο ημίχρονο με 1-0.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money