Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: ΠΗΡΕ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΛ. ΓΙΑΧΑΕΒ!



ΦΙΛΙΚΟ: ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 0–0
Έχοντας κάνει αρκετές μεταγραφές, ο αρκετά καλός Πρωτέας ήλθε ισόπαλος 0-0 με την αξιόμαχη (πάντα δυνατή) Λαυρεωτική, στην Παλαιά Φώκαια, σε φιλικό προετοιμασίας την Τρίτη 12/8. 
Πάντως, επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει για τα νέα αποκτήματα του Πρωτέα, πλην του τερματοφύλακα Παπαβασιλείου και του Άκη Καραγιάννη.
Η Λαυρεωτική από την πλευρά της, παρουσιάσθηκε με δύο νέα εντυπωσιακά στελέχη στην 11άδα της! Τον εξαιρετικά ποιοτικό –αν και 38χρονο πλέον (γεν. 23/11/1976)- επιθετικό Χρήστο Κοντογιάννη (από τον Κεραυνό Κερατέας) και τον πολύ καλό 28χρονο μέσο Αλέξανδρο Γιαχάεβ (από την Τριγλία και τον Ολυμπιακό Λαυρίου), του οποίου η μεταγραφή ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί αλλά τα βασικά έχουν συμφωνηθεί μεταξύ συλλόγου και παίκτη.
Με τις δύο αυτές προσθήκες, η Λαυρεωτική αποκτά άλλη δυναμική και δημιουργεί προϋποθέσεις πολύ καλής παρουσίας στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.
Το άσχημο της φιλικής αναμέτρησης ήταν η κακή παρουσία του νεαρού διαιτητή Επ. Λιάππη, ο οποίος επέτρεψε την διεξαγωγή της φιλικής αναμέτρησης χωρίς την δημιουργία φύλλου αγώνος και με την μία ομάδα να αγωνίζεται χωρίς αριθμούς στις φανέλες της! Απαράδεκτες καταστάσεις, όταν υπάρχει ορισμένος διαιτητής!
Επίσης, ο νεαρός διαιτητής δεν άντεξε την δυνατή (έως βίαιη) εξέλιξη του παιχνιδιού κι από τις δύο πλευρές, ανέχθηκε αντικανονικές συμπεριφορές, έκανε πολλά λάθη και δυστυχώς εκνεύρισε παίκτες, παράγοντες και θεατές. Στην πορεία του παιχνιδιού απέβαλε δύο παίκτες (ένα από κάθε πλευρά) αλλά δεν έγραψε κανένα στο ανύπαρκτο φύλλο αγώνος! Αποδείχθηκε σοβαρό λάθος η τοποθέτηση ενός τόσο ανώριμου διαιτητή σε μια τοπική αναμέτρηση -έστω φιλική- μεταξύ δυνατών και ισοδύναμων αντιπάλων…Δεν αρχίζουμε καλά, έτσι!

ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ Ο Β. ΓΙΑΧΑΕΒ 
Παρεμπιπτόντως, πληροφορηθήκαμε ότι ο επιθετικός Βαλεντίνος Γιαχάεβ, δίδυμος αδελφός του Αλέξανδρου, αποκτήθηκε από τον Α.Ο. Κορωπίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money