Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ…


Απαραίτητος ο αγιασμός για την νέα αγωνιστική περίοδο


Μεγάλη προσπάθεια καταβάλλουν οι παράγοντες του Αήττητου Σπάτων για την βελτίωση της οργάνωσης και της λειτουργίας του συλλόγου. Στο πλαίσιο αυτό, κατάφεραν να εξασφαλίσουν μέρος των παλιών εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού, στον Καρελλά, για τις προπονήσεις της ομάδας, κι έτσι να λύσουν ένα ζωτικό πρόβλημα. Αυτό της έλλειψης γηπέδου για προπονήσεις. Εκεί κτίζεται ο νέος Αήττητος του Κώστα Τσίχλη, ο οποίος έχει στην διάθεσή του αρκετούς παίκτες, με στόχο κάποια διάκριση…
Οι απουσίες βασικών στελεχών για διάφορους λόγους, δεν εμποδίζει την ομαλή προετοιμασία. Είναι φαντάροι οι Κολάγκι και Λάππας αλλά επανέρχονται στις αρχές Σεπτεμβρίου, ολοκληρώνοντας την σύντομή (3μηνη) θητεία τους. Πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο Καδίτης και δεν μετέχει στις προπονήσεις αλλά επέστρεψε δυνατός και δριμύτερος στα αγωνιστικά του καθήκοντα (ύστερα από 6 μήνες αποθεραπείας) ο Παπαδάς.
Στις μεταγραφές αποκτήθηκαν ο πολύ έμπειρος σέντερ-μπακ Ρίζος από την Δόξα Κορωπίου, ο Φυτιλής που γύρισε στα Σπάτα από τον Εθνικό Ν. Μάκρης, ο Ζαρομυτίδης από τον Αετό Πικερμίου και ο καλός μέσος Ιορδάνης Παπαδόπουλος από την Δόξα Κορωπίου. Επέστρεψε στον Αήττητο από ομάδα της Λάρισας, όπου αγωνιζόταν ως φοιτητής, ο 19χρονος τερματοφύλακας Οικονόμου ενώ προωθούνται στην ανδρική ομάδα αρκετά παιδιά των υποδομών.
Στην πρώτη φιλική του αναμέτρηση, ο Αήττητος ηττήθηκε 3-0 από την Επισκοπή Ρεθύμνου (ομάδα Β’ εθνικής) στις εγκαταστάσεις ου Καρελλά και μετά έφερε ισοπαλία 1-1 με τον Α.Ο. Περιστερίου. Στο παιχνίδι της Πέμπτης 28/8 με τον Εθνικό, στην Νέα Μάκρη, ο Αήττητος νίκησε 4-0 δείχνοντας σαφή σημεία βελτίωσης.
Φυσικά, όλοι στον Αήττητο προβληματίζονται με την τιμωρία -2 βαθμών που τους κυνηγάει από την περασμένη σαιζόν, όπως και για τους 3 αγώνες εντός έδρας που αναγκαστικά θα παίξει εκτός έδρας λόγω της ίδιας τιμωρίας (με Αχιλλέα στην πρεμιέρα, με Νίκη Δροσιάς την 3η αγωνιστική και με Ατλαντίδα την 4η αγωνιστική). Έτσι, ο Αήττητος θα δώσει στην αρχή 4 αγώνες εκτός έδρας!
* Τα επόμενα φιλικά που έχουν προγραμματισθεί, είναι:
Κυριακή 31/8: Με Ηλυσιακό στα Σπάτα.
Τετάρτη 3/9: Με Μαρκό στα Σπάτα.
Σάββατο 6/9: Στα Γλυκά Νερά με την τοπική ομάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money