Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ.: ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ




Ο νταμπλούχος Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου άρχισε την προετοιμασία του την Τετάρτη 31/7, με αγιασμό, προπόνηση και πολλά όνειρα για επανάληψη των επιτυχιών, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η νέα προσπάθεια άρχισε με πολλή αγάπη για την ομάδα και μεγάλη διάθεση για δουλειά. Στις προπονήσεις μετέχουν σχεδόν όλοι οι παίκτες καθώς η ομάδα έχει πολλές και σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ της. Στα νέα αποκτήματα περιλαμβάνονται οι Βιδάλης, Χ. Τσεβάς και Κ. Τσεβάς, Ζυγούρης, Μπαρούνης (επιθετικός από τα Μελίσσια, του ’94), Παπαγεωργίου, Τσέλια, Μπαλωμένος (δανεικός από τον Παθιακάκη, του ‘96), Αρκουμάνης, Χανδρινός, Δημητρίου και Παππάς.
Τον αγιασμό τέλεσε ο φίλος του ποδοσφαίρου πατέρας Χρυσοβαλάντης, ο οποίος νεαρότερος αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας σε ερασιτεχνικό επίπεδο.
Όλοι οι παίκτες, παλαιοί και νέοι, δηλώνουν έτοιμοι να επαναλάβουν την δύσκολη διεκδίκηση της ανόδου του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου στην Γ' εθνική.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Κοσμάς Λεπατατζής, δήλωσε: «Είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε τον πολυπόθητο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Γ' εθνική. Ενισχυθήκαμε σε όλες τις γραμμές με παίκτες μεγάλης ποιότητας, έμπειρους και ταλαντούχους. Ευελπιστώ να έχουμε τον κόσμο και πάλι στο πλευρό μας, όπως τους είχαμε όλη τη εφετινή χρονιά».
Ο νέος προπονητής Γιάννης Θεοδωρίδης, τόνισε: «Στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε. Σίγουρα περιμένω δύσκολο πρωτάθλημα, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε… Έχουμε ενισχυθεί σημαντικά και μέσα από τις προπονήσεις θα κοιτάξουμε να βγάλουμε αυτοματισμούς ώστε μέσα στον αγωνιστικό χώρο να κυριαρχούμε και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο επιθετική ομάδα. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να έχουν υπομονή ώστε να δουν την ομάδα όπως την ονειρεύονται».
Ο α’ αντιπρόεδρος Νίκος Αξιώτης Νίκος, είπε: «Ενισχυθήκαμε σημαντικά με πολύ καλούς παίκτες. Θα δούμε στην πορεία της προετοιμασίας τι άλλο λείπει στην ομάδα και θα το αποκτήσουμε. Το εφετινό πρωτάθλημα το περιμένω δύσκολο και ανταγωνιστικό. Αλλά αυτό μας αρέσει, ώστε να είμαστε έτοιμοι στα μπαράζ για την Γ' εθνική. Περιμένω τον κόσμο της ομάδας να είναι στο πλάι μας».
Ο β’ αντιπρόεδρος Δημήτρης Μακρής, υπογράμμισε: «Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα παιδιά, με υγεία και όρεξη για δουλειά και πάντα επιτυχίες. Στόχος μας δεν είναι άλλος από τον πρωταθλητισμό και την άνοδο στην Γ' εθνική».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money