Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ



* Καλές εντυπώσεις άφησε η Δόξα Αγίας Άννας στο πρώτο της φιλικό, γηπεδούχος, με αντίπαλο την πολύ δυνατή ομάδα Κ-19 του Απόλλωνα Αθηνών. Το ματς προετοιμασίας έληξε 2-2 και διεξήχθη την Τρίτη 19/8. Ο προπονητής της Δόξας Παναγιώτης Φύκιας, δοκίμασε το σύνολο των παικτών που είχε στην διάθεσή του και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, αν και η ομάδα είναι ακόμη στην αρχή της προετοιμασίας της. Οι παίκτες άρχισαν τις προπονήσεις τους για το νέο πρωτάθλημα στις 7/8, χωρίς σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ συγκριτικά με την προηγούμενη σαιζόν. Βασικός εφετινός στόχος της ομάδας είναι το ποιοτικό ποδόσφαιρο, με μεγάλη έμφαση στην συνέπεια και την πειθαρχία. Το δεύτερο φιλικό της Δόξας Αγ. Άννας έχει προγραμματισθεί για το Σάββατο 23/8, εκτός έδρας, με αντίπαλο την Πεύκη. Στις 29/8 (Παρασκευή) η Δόξα θα παίξει με την Μεταμόρφωση και το Σάββατο 30/8 με την ομάδα Κ-20 του Αχαρναϊκού.

* Την απόκτηση νέου παίκτη ανακοίνωσε ο Σαρωνικός Αναβύσσου. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που κατάγεται από την Ανάβυσσο, κι έχει αγωνισθεί στο παρελθόν πάλι στον Σαρωνικό. Είναι ο 31 ετών κεντρικός αμυντικός (πλέον) Σάκης Τσούνης, που έχει κάνει καριέρα αγωνιζόμενος επίσης στον Απόλλωνα Αναβύσσου, στο Καλαμάκι, στον Πρωτέα Π. Φωκαίας και την Βουλιαγμένη.

* Εντείνονται οι φήμες ότι ο Αφιδναϊκός αντιμετωπίζει διοικητικά προβλήματα και μπορεί να μην δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα! Όπως μας πληροφόρησαν φίλοι του σωματείου, υπάρχει διοίκηση στον σύλλογο αλλά η ισορροπία των 5-4 ψήφων στο Δ.Σ. δεν επιτρέπει την ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων… Την προεδρία κατέχει ο κ. Δέδες αλλά ο μειοψηφήσας κ. Κουτσούκος αμφισβητεί την εξουσία του κ. Δέδε και το συμβούλιο δεν μπορεί να λειτουργήσει… Ο προπονητής της ομάδας κ. Πάντος θέλει να δουλέψει αλλά βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση ή κινήσεις του συλλόγου προς διευκρίνιση της κατάστασης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money