Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ



* Στον πρώτο φιλικό αγώνα προετοιμασίας που έδωσε η Θύελλα Ραφήνας γηπεδούχος με τους Νικητές, επεβλήθη με 4-1. Σκόρερς της Θύελλας ήταν οι Γεραγωτέλλης, Ντούνης, Οικονόμου και Αθανασόπουλος. Το ματς έγινε την περασμένη Τετάρτη 13/8, χωρίς προηγούμενη ανακοίνωση. Αύριο Τετάρτη 20/8, η Θύελλα δίνει νέο φιλικό, στο Κρυονέρι, με την ομώνυμη τοπική ομάδα, η οποία στο πρώτο της φιλικό νίκησε στα Γλυκά Νερά την γηπεδούχο με 1-0

* Καλές εντυπώσεις άφησε το Κορωπί στο πρώτο του φιλικό, παρά την ήττα από τον πανίσχυρο Νικολακάκη (0-1)! Ο προπονητής Γιώργος Παπαϊωάννου είχε την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα, αν και η ομάδα είναι ακόμη στην αρχή της προετοιμασίας της και τα πόδια των παικτών ήταν βαριά… Το δεύτερο φιλικό του Κορωπίου έχει προγραμματισθεί για το Σάββατο 23/8 στο γήπεδο Παπασιδέρης, ώρα 17.30’, με αντίπαλο την Ηλιούπολη, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Α’ ΕΠΣΑ.

* Ο Κεραυνός Κερατέας άρχισε την προετοιμασία του με προπονητή τον Δημήτρη Σκούφο, παλιό παίκτη του Απόλλωνα Αθηνών και τεχνικό διευθυντή της ομάδας μέχρι το τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Οι περισσότεροι βασικοί παίκτες του Κεραυνού απεχώρησαν και η ομάδα βασίζεται πλέον σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και μερικούς παλιούς (κυρίως της αμυντικής γραμμής). Μοναδική μεταγραφή μέχρι σήμερα αναφέρεται η απόκτηση του 25χρονου χαφ Αντώνη Μπουτσάι (από τον Πρωτέα Π.Φ. και παλαιότερα την Δόξα Κορωπίου), ο οποίος υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία.

* Ο Νικηφόρος απέκτησε με υποσχετική ενός χρόνου τον ταλαντούχο 23χρονο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Δημητριάδη από τον Γέρακα.

* Στο φιλικό Εθνικού Ν.Μ. – Μάχης Μαραθ. 3-3, υπήρξε έντονο επεισόδιο μεταξύ του τερματοφύλακα Τσούνη της Μάχης και του σέντερ-φορ Ζιάγκου του Εθνικού, που παρ’ ολίγο να πάρει διαστάσεις. Πριν προλάβουν να ανάψουν τα αίματα, οι προπονητές των δύο ομάδων αντικατέστησαν τους δύο παίκτες και τα χειρότερα απεφεύχθησαν…

* Ένας ακόμη παίκτης του Παλληνιακού μάθαμε ότι πήρε μεταγραφή. Πρόκειται για τον 22χρονο επιθετικό χαφ Δημήτρη Δαραμούσκα, ο οποίος μεταπήδησε στην Γλυφάδα, ομάδα Γ’ εθνικής. Ο Δαραμούσκας έκανε εξαιρετική σαιζόν στο περασμένο πρωτάθλημα με την ομάδα της Παλλήνης και πέτυχε μερικά κρίσιμα όσο και δύσκολα τέρματα!



Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Ισοπαλία της Τριγλίας
Ισόπαλο 1-1 έληξε το πρώτο φιλικό της Τριγλίας στην Ραφήνα, μετά την επιστροφή της από την προετοιμασία στα Χάνια Πηλίου, με αντίπαλο τους Τράχωνες. Οι παίκτες του Γιάννη Γεωργαρά είχαν σπουδαία απόδοση στο α’ μέρος και κυριάρχησαν επί μιας ομάδας που θα αγωνισθεί εφέτος στην Football League. Στο 30’ έγινε το 1-0 με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Σκαφίδα, που κέρδισε ο Ζέκιο. Επίσης, ο Βασίλης Μάντζης έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες ενώ η μοναδική στιγμή που απείλησαν οι Τράχωνες ήταν στο 40’, όταν είχαν δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το β’ ημίχρονο κύλησε με την Τριγλία να διατηρεί ελαφρά πρωτοβουλία στις κινήσεις. Το 1-1 σημειώθηκε στο 89’, σε αδράνεια της άμυνας.
Η σύνθεση της Τριγλίας: Μένιος, Λάσπαντζης, Μεϊμάρογλου, Λαζούρας, Ντούμπερετ, Τσέπας, Ζέκιο, Σκαφίδας, Κότσι, Χρυσάφης, Μάντζης. Έπαιξαν ακόμη οι Μίνο, Επιτάσιο, Λάσκαρης, Γκριμέκης, Μάργαρης και Σπέντζος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money