Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

ΠΡΩΤΕΑΣ: ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΑΒΡΑΝΤΙΝΗΣ



Η αναβολή που δόθηκε στην τακτική Γ.Σ. του σωματείου, ώστε να βρεθεί λύση στο διοικητικό πρόβλημα του Πρωτέα Π. Φωκαίας, είχε θετικό αποτέλεσμα.
Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε, δόθηκε χρόνος σε όλους να σκεφθούν με νηφαλιότητα και πέρα από προσωπικές φιλοδοξίες το καλό του συλλόγου και να προχωρήσουν στην δημιουργία νέας διοίκησης ικανής να οδηγήσει τον Πρωτέα στη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Γιάννης Αβραντίνης πείσθηκε να παραμείνει στην προεδρία του Πρωτέα Παλαιάς Φωκαίας, ανέστειλε την αρχική του απόφαση περί απομακρύνσεως από τα διοικητικά του συλλόγου και επανεξελέγη στο νέο 9μελές διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε από την Γενική Συνέλευση της 5/7/2014 και τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν.
Η νέα διοίκηση με πρόεδρο τον κ. Αβραντίνη, απαρτίζεται ακόμη από τους Λύσσανδρο Τσιλίδη, Γιάννη Βλαχόπουλο, Βασίλη Τσομίδη, Γιάννη Μύρικνα, Απόστολο Μακροδημήτρη, Νίκο Γιαννόπουλο, Ηλία Μπουκουβάλα και Μανώλη Δακορώνια. Αναπληρωματικοί είναι οι Άγγελος Σούλιος και Γιώργος Παπαχαραλάμπους.
Την ερχόμενη εβδομάδα το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα ανακοινώσει τον νέο προπονητή, που σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θα είναι ο κ. Νίκος Κόκκινος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money