Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ



Την Δευτέρα 4 Αυγούστου (ώρα 18.00) στο στάδιο Παλλήνης, αρχίζει η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του Παλληνιακού, με προπονητή τον Σωκράτη Κιούρκο και γυμναστή τον Αργύρη Πούλο.
 Συνεχίζουν στην ομάδα οι Χριστοφιλέας, Σιάσιος, Καλούδης, Ελ Γκαμάλ, Αλβανός, Γεωργιάδης ενώ επέστρεψαν και οι Κοβάνης, Ηλίας Μπούρας, Ρουφαγάλας και Καρπούσης.
Ο πρόεδρος Χρήστος Αναστασίου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Παλληνιακού, εύχονται σε όλους τους ποδοσφαιριστές και προπονητές του συλλόγου για την νέα αγωνιστική περίοδο, πολλές επιτυχίες αλλά το κυριότερο υγεία και ομοψυχία.

* Από την Παρασκευή 1 Αυγούστου και καθημερινώς (19.00 έως 21.00) θα γίνονται οι εγγραφές στα τμήματα υποδομών του συλλόγου (ακαδημίες). Οι προπονητές, το πρόγραμμα και οι ώρες προπονήσεων έχουν ήδη ανακοινωθεί και οι γονείς μπορούν να ενημερωθούν από την γραμματεία. Ημέρα έναρξης προπονήσεων των ακαδημιών ορίσθηκε η Τετάρτη 20 Αυγούστου για παμπαίδες, παίδες και νέους ενώ για τα τζούνιορ, προτζούνιορ και αστεράκια, η έναρξη των προπονήσεων θα γίνει την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money