Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ



ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΣΕΛΙΑ – ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ. 
ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ – ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ!

Κι άλλους 4 έμπειρους παίκτες προσέθεσε στο δυναμικό του ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, επαναφέροντας τον τερματοφύλακα Χανδρινό και τον μεσοεπιθετικό Τσέλια, κι αποκτώντας τον μέσο Αρκουμάνη και τον επιθετικό Παπαευθυμίου.

Ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Χανδρινός, γεννημένος το 1978, με σταδιοδρομία σε Αστέρα Βάρης, Ολυμπιακό Λιοσίων και Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, έχει παίξει και στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου άμμου.

Ο μεσοεπιθετικός Τέλης Τσέλια, αναδείχθηκε πολυ-σκόρερ του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου την περίοδο 2012-2013 και του Ολυμπιακού Λιοσίων την περίοδο 2013-2014. Έχει παίξει επίσης (με μεγάλη επιτυχία) στον Ωρωπό. Έχει γεννηθεί το 1989.

Ο μέσος Ανδρέας Αρκουμάνης, γεννημένος το 1980 έχει αγωνισθεί σε πολλές ομάδες (Δόξα Βύρ., Απόλλωνα Αθ., Μαρκό, Προοδευτική, Αγ. Αναργύρους, Ηλιούπολη, Βύζαντα Μεγ., Εθνικό Αστέρα, Θρασύβουλο, ΑΟ Γλυφάδας).

Ο σέντερ-φορ Αχιλλέας Παπαευθυμίου, γεννήθηκε το 1988 και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Ηφαίστου Περιστερίου την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Είχε αποκτηθεί το 2011 από τον Παναργειακό και παλαιότερα αγωνίσθηκε στον Πέλοπα Κιάτου.

* Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και του προέδρου κ. Λεπατατζή με τον τεχνικό διευθυντή Αντώνη Καρπούζα, μέσα σε κλίμα αμοιβαίας ικανοποίησης και κατανόησης. Οι παρεμβάσεις σε τεχνοκρατικά θέματα του κ. Καρπούζα, βοήθησαν σημαντικά τον πρόεδρο του Αγ. Στεφάνου, που ξεπέρασε διάφορα προβλήματα καθημερινής φύσεως του συλλόγου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money