Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Ο Σ. ΒΙΝΟ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ



Την Παρασκευή 4/7 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Ωρωπού και συζητήθηκε θέμα συνεργασίας με νέους προπονητές.
Ύστερα από ώριμη συζήτηση, αποφασίσθηκε η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ανδρικής ομάδας, από τον μέχρι εφέτος παίκτη της ομάδας και βοηθό προπονητή Σωτήρη Βίνο.
Επίσης, αποφασίσθηκε η επιστροφή του προπονητή Βαγγέλη Ιωσηφίδη στις ομάδες υποδομών του συλλόγου, μαζί με τους δύο νυν προπονητές των τμημάτων Γιώργο Πέππα και Φάνη Σκαρμούτσο.
Ευχαριστίες απηύθυνε η διοίκηση στον προπονητή Βαγγέλη Λύγκο, για την επιτυχημένη επί δύο αγωνιστικές περιόδους συμμετοχή του και βοήθεια σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του Ωρωπού.
Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Στέφανος Ζαφείρης, παρά τις αρχικές αντιρρήσεις του, απεδέχθη να παραμείνει στον σύλλογο και να υπηρετήσει την ομάδα και στη νέα αγωνιστική χρονιά 2014-2015. Ακόμη, στη διάρκεια της συνεδρίασης δήλωσε την παραίτησή του από το Δ.Σ. για προσωπικούς λόγους ο σύμβουλος Παντελής Ροκάκης.
Στις επόμενες ημέρες θα συζητηθούν από τα μέλη της διοίκησης, τα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money