Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ!




Το Κρυονέρι από τον 1ο όμιλο και ο Κουβαράς από τον 2ο, πανηγυρίζουν την άνοδό τους στην Α’ κατηγορία, μία αγωνιστική πριν από την λήξη του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας. Την δεύτερη θέση στην κατάταξη των δύο ομίλων, εξασφάλισαν ο Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών και ο Παθιακάκης.
Το Κρυονέρι επεβλήθη εύκολα με 3-1 στο γήπεδο Άνοιξης του Προφήτη Ηλία και διατήρησε την διαφορά των 3 βαθμών από τον διώκτη της Αχιλλέα, που νίκησε εκτός έδρας τον Γέρακα με το ίδιο σκορ (3-1). Επειδή όμως το Κρυονέρι έχει δύο νίκες επί του Αχιλλέα στα μεταξύ τους παιχνίδια, η πρώτη θέση είναι δεδομένη υπέρ του Κρυονερίου ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο τελευταίο εντός έδρας ματς με τον Ραμνούντα Γραμματικού. 
 Ο Κουβαράς με γκολ στις καθυστερήσεις πέρασε αλώβητος από τα Κιούρκα (Αφίδνες), νικώντας τον σκληροτράχηλο γηπεδούχο Αφιδναϊκό με 1-0. Έτσι, διατήρησε τον αέρα 4 βαθμών που είχε από τον δεύτερο Παθιακάκη, που επικράτησε γηπεδούχος των Καλυβίων, μετά από εξαιρετικό παιχνίδι, με 2-1. Η μεταξύ τους συνάντηση (Κουβαράς-Παθιακάκης) της τελευταίας αγωνιστικής, έχει πλέον χαρακτήρα γοήτρου για την κατάκτηση της νίκης…
Από την άλλη πλευρά, στον Α’ όμιλο ξεκαθάρισε και το …μπέρδεμα στην ουρά της βαθμολογίας. Οι Νικητές (Άμυνα Ανθούσας) σώθηκαν με την ισοπαλία που πήραν στον Διόνυσο ενώ ο Αυλώνας ηττήθηκε στον Ωρωπό και ο Γέρακας γηπεδούχος από τον Αχιλλέα και υποβιβάσθηκαν. Και στα δύο ματς (του Ωρωπού και του Γέρακα), υπήρξαν μικροεπεισόδια μετά την λήξη τους... Οριστικά, λοιπόν, υποβιβάσθηκαν οι Προφήτης Ηλίας, Γέρακας και Αυλώνας.
Στον Β’ όμιλο η εκπληκτική νίκη της Βουλιαγμένης στην Ανάβυσσο επί του Σαρωνικού (2-1) με γκολ στην εκπνοή του παιχνιδιού, ανακάτεψε την «τράπουλα» και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική για την τρίτη θέση του υποβιβασμού. Ο Φοίβος, που δεν κατέβηκε να αγωνισθεί στο Πολυδένδρι και μηδενίσθηκε, μαζί με τον Μαύρο Αετό, είναι ήδη υποβιβασμένοι. Η τρίτη θέση παίζεται μεταξύ Συκαμίνου, Βουλιαγμένης και Άνοιξης. Οι αγώνες είναι: Συκάμινο – Αφιδναϊκός, Βουλιαγμένη – Καπανδρίτι, Άνοιξη – Μαύρος Αετός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money