Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΑΝΑ: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ




Με σχετικά μικρή παρουσία προπονητών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9/4 η ενημερωτική συγκέντρωση της Τεχνικής Επιτροπής (Τ.Ε.) της Ένωσης, με τους προπονητές (ανδρών και υποδομών) των σωματείων της ΕΠΣΑΝΑ, στην οποία συζητήθηκαν οι νέες θέσεις της Ένωσης και οι ευθύνες των προπονητών έναντι αυτής και των ομάδων τους.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Παπαμακάριος, που έχει και την ευθύνη της Τ.Ε., ενημέρωσε τους παρόντες προπονητές για οργανωτικά θέματα που αφορούν στην καλύτερη εκπροσώπηση της Ένωσης στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΟ και υπογράμμισε ότι από την νέα αγωνιστική περίοδο θα εφαρμοσθεί ο κανονισμός για τις αδικαιολόγητες απουσίες παικτών που καλούνται στις μικτές. Ο κανονισμός προβλέπει την τιμωρία της ανδρικής ομάδας του συλλόγου που δεν θα φροντίσει για την έγκαιρη ενημέρωση της ΕΠΣΑΝΑ στην περίπτωση απουσίας νεαρού παίκτη από την προετοιμασία των μικτών ομάδων της Ένωσης.
Επίσης, ο επικεφαλής της προπονητικής ομάδας που έχει την ευθύνη των μικτών ομάδων Μιχάλης Κατσίμπρας, μίλησε στους προπονητές για το πλάνο λειτουργίας των προεθνικών (μικτών) ομάδων και τον ρόλο των προπονητών της Ένωσης, στην προσπάθεια που καταβάλλεται. Ακολούθησε ενδιαφέρων διάλογος και ανταλλαγή απόψεων. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money