Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΓΚΑΡΑΝΗΣ: «ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ»




Ο Νικηφόρος στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, απέναντι στον Πρωτέα Π. Φ. εξασφάλισε την παραμονή του στην Α' ΕΠΣΑΝΑ. Ο επιχειρηματίας πρόεδρος του Νικηφόρου Γιάννης Γκαράνης έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παιδιών. Αυτό που μετράει είναι ότι καταφέραμε να παραμείνουμε στην κατηγορία.
Λυπάμαι που διαπίστωσα ότι στις τελευταίες αγωνιστικές, κάποιες ομάδες έκαναν τα "στραβά μάτια", με αποτέλεσμα οι αντίπαλοί τους να κερδίζουν εύκολα.
Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον πολύ έμπειρο τερματοφύλακά μας Ν. Γιαλεσάκη, που παρά την ηλικία του (47 ετών), επέστρεψε στην ενεργό δράση και μας βοήθησε στο β’ γύρο. Πολλά ευχαριστώ στον Γιαλεσάκη! Με την πολύτιμη  συμβολή του, πετύχαμε την παραμονή μας στην κατηγορία.
Απ’ ότι φάνηκε, η αλλαγή στον πάγκο έκανε καλό, κυρίως στην ψυχολογία. Πιστεύω ότι ο κ. Ρούσσης βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα με την εμπειρία του. Μας έβγαλε από τη δύσκολη θέση που βρισκόμασταν.
Όσο για τη διαιτησία, ήταν καλή η διαιτησία και στα περισσότερα παιχνίδια στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, μας έπαιξε 50-50, σε ένα-δυο έχουμε κάποια παράπονα, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Τελικά, τα δικά μας λάθη μας έβαλαν σε περιπέτειες.
Για τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα κοιτάξουμε να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Θα ενισχύσουμε την ομάδα όπου χρειάζεται για να είμαστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί».
Τέλος, ο πρόεδρος του Νικηφόρου κ. Γκαράνης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που τον στήριξαν, όπως τον κ. Παναγιώτη Κακαδέλη, φύλακα του γηπέδου Γέρακα και τον χορηγό της ομάδας «Πιπεράκια».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money