Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ Νο 2




Νέα ανοικτή επιστολή παικτών του Φοίβου Βάρης ελάβαμε σήμερα Σάββατο 12/4, με την οποία οι ποδοσφαιριστές επανέρχονται στο θέμα της «ανασυγκρότησης» της ομάδας.
Στο κείμενο αναφέρεται: «Την προηγούμενη εβδομάδα διαπιστώσαμε έμπρακτα πως ο κ. Ελευθεράκης εννοεί την «ανασυγκρότηση» του Φοίβου ως εξής: Η ανδρική ομάδα δεν συμπληρώνει «ξαφνικά» αριθμό παικτών και δεν «κατεβαίνει» στους αγώνες της.
Επειδή, όμως, ο κ. Ελευθεράκης έχει αφήσει αναπάντητη τόσο την εξώδική μας δήλωση όσο και όλα όσα αναφέραμε σε προηγούμενη δήλωσή μας, προ(σ)καλούμε τον κ. Ελευθεράκη όπως και όσους έχουν υπογράψει ως αρχηγοί φύλλα αγώνων του Φοίβου, να παρακολουθήσουμε μαζί, όποτε αυτοί το επιθυμούν, σχετικό dvd με τους φετινούς αγώνες της ομάδας.
Ο λόγος που το ζητούμε είναι για να μας διαφωτίσουν, μήπως μερικοί ποδοσφαιριστές έχουν υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση στο πρόσωπο  και γι’ αυτό τον λόγο αδυνατούμε να τους ταυτοποιήσουμε.
Εάν ο κ. Ελευθεράκης και οι συν αυτώ αφήσουν αναπάντητη και αυτή την πρό(σ)κλησή μας, θα αναγκαστούμε να βρούμε άλλους θεατές του dvd. Με ό,τι συνέπειες μπορεί να υπάρξουν απ’ αυτή την ενέργεια». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money