Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2–0




Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής με νίκη 2-0 και αρκετά καλή εμφάνιση κατά διαστήματα και τέρματα από τον Φώσκολο (το πρώτο με πλασέ και το δεύτερο μετά από μακρινό σουτ του Βαζέχα, έφυγε η μπάλλα από τα χέρια του Βαρβαγιάννη και ο Φώσκολος την έσπρωξε στα δίχτυα). Είχε και δοκάρι στο β’ ημίχρονο με τον Βαζέχα και στη συνέχεια της φάσης ο Φώσκολος έκανε σουτ που απέκρουσε εξ επαφής ο Βαρβαγιάννης!
Ο Άρης Βούλας (χωρίς τους τραυματίες Μάρκου και Διακρούση) αποχαιρέτισε την κατηγορία με πολύ καλό παιχνίδι από τους νεαρούς παίκτες του. Ανησύχησε τους γηπεδούχους με δύο δοκάρια του Παπαγεωργίου στο α’ ημίχρονο και δύο τετ-α-τετ στο β’ μέρος από Παπαγεωργίου και Π. Μαντακίδη. Αγωνίσθηκε και ο 16χρονος Κορεάτης μέσος Τζον Γιουν.
Σκόρερς: 11' και 44' Φώσκολος. 
Δοκάρια: 50’ Βαζέχα – 30’ και 42’ Παπαγεωργίου.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Σπυρόπουλος, Πανούτσος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπαλαφούτης (55' λ.τρ. Μπακόλας), Λέκα, Τσιούμας, Ιωσήππου, Μπερμπάντης, Καρποντίνης, Στεφανή (83’ Μανωλόπουλος), Βαζέχα, Φώσκολος, Αθανασόπουλος, Τσουμάνης (62' Σιαδήμας).
ΑΡΗΣ: Βαρβαγιάννης, Σιδερόπουλος, Πάσσας, Καβάσης, Κωστόπουλος, Τσιαγκάνης, Βεϊζάι, Χρυσοσπάθης, Παπαγεωργίου, Μήτσιος (60’ Π. Μαντακίδης), Καρδαμίτσης (82’ Γιουν).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money