Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 0–1




Με κεφαλιά του Πλάκα στο 93’ νίκησε ο Κουβαράς τον Αφιδναϊκό στα Κιούρκα, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση στην βαθμολογία του ομίλου και την άνοδο στην Α’ κατηγορία! Προηγήθηκε πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με δυναμικές προσπάθειες εκατέρωθεν, που δε απέφεραν τίποτε καλύτερο…
Στο 8’ ο Αντ. Κερμέζο είχε σουτ στο δοκάρι ενώ στο 40’ ο Αναγνώστου έσωσε την εστία του από βέβαιη παραβίαση, διώχνοντας επί της γραμμής τέρματος την μπάλλα σε ψηλοκρεμαστό σουτ του Κάκαρη.
Στο β’ ημίχρονο το παιχνίδι έγινε ακόμη πιο δυνατό, με αποτέλεσμα να αποβληθούν αρχικά ο Λιάπης (75’) απευθείας με κόκκινη κάρτα και στο 78’ ο Καραμήτρος (μπορεί να κατέχει το ρεκόρ αποβολών σε όλα τα εφετινά πρωταθλήματα ανδρών της ΕΠΣΑΝΑ!), με 2 κίτρινες κάρτες.
Τελικά, ήλθε το γκολ του Πλάκα στις καθυστερήσεις για να κάνει αργότερα τους Κουβαριώτες να πανηγυρίσουν έξαλλα.
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Καραθανάσης, Δατσέρης.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Σάπιος, Γκιόλλα (53’ Κουτσούκος), Καραμήτρος, Π. Νικολάου, Τάτσης, Ζουβερέλλης, Ν. Γάγγας, Κλισί, Κάκαρης (78’ Σκέλλας), Ι. Νικολάου, Κόστα (67’ Σκορδομπέκης).
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Χελιώτης (75' λ.τρ. Άγγ. Κερμέζο), Θαν. Δημητρακόπουλος, Αναγνώστου, Λιάπης, Αλεξίου, Ελευθερίου (46’ Τζανής), Χρ. Δημητρακόπουλος, Πλάκα, Ζατσελλάρι, Αντ. Κερμέζο (62’ Χατζηκολοκολάκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money