Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ UEFA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ




Την Αθήνα επέλεξε η UEFA ως την πόλη που θα φιλοξενήσει τα τρία σημαντικότερα χειμερινά σεμινάρια διαιτησίας, που θα διοργανωθούν από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία το 2015.
Η οριστική απόφαση της UEFA, η οποία γνωστοποιήθηκε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με επίσημο έγγραφο του Διευθυντή Διοργανώσεων της UEFA Τζόρτζο Μαρκέτι, ελήφθη μετά από εισήγηση που έκανε η υπεύθυνη συντονισμού Διαιτησίας της UEFA Λουτσία Πορέ, η οποία είχε επισκεφθεί την Ελλάδα (20-21/11/2013) και είχε επιθεωρήσει τους προταθέντες από την ΕΠΟ χώρους διεξαγωγής των σεμιναρίων.
Όπως ανέφερε στην επίσημη ενημέρωσή του ο κ. Μαρκέτι, η UEFA θα διοργανώσει τα σεμινάρια αυτά σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα 1-5 Φεβρουαρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο για τους κορυφαίους διεθνείς διαιτητές και εισαγωγικό σεμινάριο για τους νέους διεθνείς διαιτητές. Το τρίτο σεμινάριο, με τη συμμετοχή των κορυφαίων διεθνών βοηθών διαιτητών, θα ακολουθήσει (2-11 Μαρτίου 2015).
Η ανάθεση αυτή στην ΕΠΟ εκ μέρους της UEFA, ήλθε σε συνέχεια της πρόσφατης πιστοποίησης που έλαβε η Ομοσπονδία για την πιστή εφαρμογή της Σύμβασης Διαιτησίας, που έχει υπογράψει με την UEFA και για την οποία με έγγραφό του ο κ. Μαρκέτι είχε εκφράσει την ικανοποίησή του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money