Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ Γ. ΤΑΣΙΔΗ



Πάνδημη ήταν η κηδεία του Γιώργου Τασίδη (Τζούλη), πρόεδρου της Δόξας Ποντίων Αχαρνών, το απόγευμα της Τετάρτης 5/3 στο νέο νεκροταφείο του δήμου Αχαρνών. Όλη η κοινωνία της ενορίας Αγίων Πέτρου και Παύλου Αχαρνών, παρευρέθη στην νεκρώσιμη ακολουθία που εψάλη στον φερώνυμο ναό.

Παρόντες εκτός των οικείων του εκλιπόντος (με κορυφαία δραματική μορφή την 25χρονη κόρη του), ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Ποντίων, που φορούσαν τις φανέλες της ομάδας, ο στενός του φίλος και συνεργάτης Βαγγέλης Ντόνας, ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών Παναγιώτης Γρηγοριάδης και πολλοί φίλοι του εκλιπόντος.
Μεταξύ των στεφανιών, διακρίναμε εκείνο του προέδρου Γ. Παπαμακάριου και του Δ.Σ. της ΕΠΣ Ανατ. Αττικής, που εκπροσωπήθηκε από τον Δημήτρη Δεστούνη και τον Γρηγόρη Αποστολίδη. 
Επίσης παρευρέθη ο γραμματέας του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατ. Αττικής Βασίλης Σπαθής, ο παρατηρητής αγώνων ΕΠΣΑΝΑ Θανάσης Καλούδης, ο προπονητής Χρήστος Διαμάντης, παράγοντες και ποδοσφαιριστές ομάδων των Αχαρνών.
Ο Γιώργος Τασίδης, ιδρυτής και πρόεδρος της Δόξας Ποντίων Αχαρνών, ήταν 56 ετών. Βρέθηκε νεκρός το πρωί της Παρασκευής 28/2, αφού έχασε την ισορροπία του στην νεόδμητη αλλά χωρίς κάγκελα εξωτερική σκάλα του β’ ορόφου κτιρίου, απ’ όπου έπεσε και σκοτώθηκε επιτόπου! 
Διατηρούσε μίνι-μάρκετ στην περιοχή Αγ. Πέτρου και Παύλου Αχαρνών, στο ισόγειο του συγκεκριμένου διώροφου κτιρίου, διαγωνίως απέναντι από την εκκλησία των Αγ. Πέτρου και Παύλου. Άφησε πίσω του την σύζυγο και την κόρη του. Από τα «Νέα της ΕΠΣΑΝΑ», θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.
Ήταν ένας ωραίος φίλαθλος και γαλήνιος άνθρωπος που αγαπούσε το ποδόσφαιρο, το οποίο υπηρέτησε μέχρι τη τελευταία στιγμή της ζωής του. 
Ίδρυσε τον Α.Ο. Δόξα Ποντίων Αχαρνών προ 25ετίας και από τότε ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου. 
Την τελευταία δεκαετία συνεργάσθηκε στενά με τον φίλο του Βαγγέλη Ντόνα, ο οποίος εκτελεί μέχρι σήμερα χρέη προπονητού των ομάδων ανδρών και υποδομών. 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας στους αγώνες πρωταθλημάτων ανδρών ΕΠΣΑΝΑ του ερχόμενου Σαββατοκύριακου, θα κρατηθεί σιγή 1’ λεπτού στην μνήμη του Γιώργου Τασίδη.

* Στην φωτογραφία κάτω, διακρίνεται αριστερά η εκκλησία των Αγίων Πέτρου και Παύλου και απέναντι στο βάθος αριστερά το μαγαζί του Γιώργου Τασίδη. Από την πίσω σκάλα αυτού του κτιρίου έπεσε και σκοτώθηκε ο εκλιπών. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money