Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Ο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ



Τον ετήσιο χορό του οργάνωσε ο Σαρωνικός, το περασμένο Σάββατο 1/3, σε συνθήκες ομοψυχίας και εξαιρετικής σύμπνοιας των μελών και φίλων του συλλόγου, υπό την λαμπρή καθοδήγηση του πρωτεργάτη της νέας διοικητικής προσπάθειας Παρασκευά Μυστιλόγλου. Η εκδήλωση που είχε μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Plaza Resort», του προέδρου του Πρωτέα Π. Φωκαίας Γιάννη Αβραντίνη.
Ο Σαρωνικός, όπως συνηθίζει σε παρόμοιες εκδηλώσεις, βράβευσε τους βετεράνους αθλητές Ιορδάνη Τοπάλογλου, Παναγιώτη Χατζηκυριάκο και Δημήτρη Αρχοντή.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος Γ. Παπαμακάριος και μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, ο αντιδήμαρχος Σαρωνικού Γ. Τζιβίλογλου, ο αντιδήμαρχος Π. Φώκαιας Μ. Τσαλικίδης και πολλοί υποψήφιοι των επερχομένων δημοτικών εκλογών.
Μεταξύ των καλεσμένων υπήρχαν και αρκετά μέλη του Πρωτέα, η παρουσία των οποίων σηματοδότησε την δημοσιοποίηση της αλλαγής που έχει επέλθει στις σχέσεις των δύο σωματείων εδώ και λίγο καιρό, καθώς οι δύο πρόεδροι φαίνεται να έχουν κοινό όραμα για τις ομάδες τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money