Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Η ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ. ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!




Φαρσοκωμωδία θυμίζει η εξέλιξη της διοικητικής αντιπαράθεσης στην ΕΠΣΑΝΑ. Ψηφισμένα μέλη του διοικητικού συμβουλίου φαίνεται να μην γνωρίζουν τις λεπτομέρειες του καταστατικού που διέπει την λειτουργία της Ένωσης και διατείνονται –μετά συγχωρήσεως- «ιστορικές βλακείες» στην προσπάθειά τους να παρασύρουν παράγοντες και σωματεία σε αντικαταστατικές δράσεις, που δεν οδηγούν πουθενά!
Επιπλέον, έχει κουράσει τους παράγοντες αρκετών συλλόγων, η επιμονή των κ.κ. Φλαμπούρη και Μπαλτίδη (όπως και άλλων φίλων τους) να επισκέπτονται συνεχώς τα σωματεία και να παρακαλούν για συμπαράσταση στην κίνησή τους… Είναι τουλάχιστον υπερβολικό να τους απαντούν την μια ημέρα ότι δεν θέλουν να συζητήσουν μαζί τους το θέμα, και την επόμενη ακριβώς ημέρα οι ίδιοι άνθρωποι να ζητούν πάλι την βοήθεια του ίδιου σωματείου! Σαν να ήταν …κουφοί στην προηγούμενη επικοινωνία τους.
Η κατάσταση τείνει να μετατραπεί σε τραγελαφική, αν ισχύουν οι πληροφορίες ότι οι «διαμαρτυρόμενοι» θα προσφύγουν σε ασφαλιστικά μέτρα κατά της προκήρυξης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, που οι ίδιοι ζήτησαν! Δηλαδή, θα τρελαθούμε εντελώς…
Όμως, είναι εξίσου ορατή και η δυσπιστία των παραγόντων που αρχικά είχαν υποστηρίξει το αίτημα της σύγκλησης έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Τα «διαμαρτυρόμενα» σωματεία, σύμφωνα με πληροφορίες μας, μειώθηκαν σε σημαντικό ποσοστό μόλις αντελήφθησαν ότι προκλήθηκε αναταραχή μεγαλύτερη από αυτή που αξίζει στα ελάσσονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Θα τοποθετηθούν όλοι στην τακτική Γ.Σ. του Ιουνίου.
Η φασαρία που προκλήθηκε δεν θα οδηγήσει σε κανένα αποτέλεσμα. Νομικά η σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. πάσχει δίχως το έρεισμα της «μομφής κατά των μελών της διοίκησης», διότι αλλιώς δεν υφίσταται καταστατική παράβαση που να δικαιολογεί το αίτημα των σωματείων.
Η συνεχής επίκληση εκ μέρους των «διαμαρτυρομένων» για εκλογές «εδώ και τώρα», πέφτει στο κενό από καταστατικής πλευράς. Όποιος διαβάσει σωστά το καταστατικό μπορεί εύκολα να αντιληφθεί ότι ούτε τον Ιούνιο μπορεί να αποφασισθούν αρχαιρεσίες, παρά μόνο αν υπάρξουν παραιτήσεις των μελών της πλειοψηφίας.
Γι’ αυτό όσοι διάλεξαν να περάσουν στην αντιπολίτευση, ας αφήσουν στην άκρη τα όπλα τους για αργότερα… Η διοίκηση του Γιώργου Παπαμακάριου φαίνεται να χαίρει της εκτίμησης της πλειοψηφίας των σωματείων-μελών, γιατί με όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, καταφέρνει να λειτουργεί επαρκώς, προς όφελος των σωματείων και της ιστορίας της Ένωσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money