Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 5–1


To 3-0 από τον Μπερέτη


Εμφανώς καλύτερος ο Παλληνιακός επικράτησε εύκολα της Λαυρεωτικής, που έδειξε να διακατέχεται από μεγάλο άγχος, καθώς οι παίκτες της δεν «χαιρόντουσαν» το παιχνίδι αλλά απλά μετείχαν σ’ αυτό! Από την αρχή φάνηκε ότι οι γηπεδούχοι, που διατήρησαν σαφή υπεροχή στις κινήσεις, είχαν διάθεση επικράτησης και το απέδειξαν γρήγορα, σημειώνοντας το 1-0 στο 10’ με κοντινό πλασέ του Μπερέτη από σέντρα του Ελ Γκαμάλ. Η αντίδραση των φιλοξενουμένων ήλθε στο 18’ , όταν ο Χασιώτης έκανε σέντρα από πλάγια και ο Μακρής, σε ευνοϊκή θέση μέσα από την περιοχή, έπιασε σουτ ψηλά άουτ! Παραλίγο να γίνει το 2-0 στο 27’, με τον Γεωργιάδη να «σημαδεύει» από κοντά το κάθετο δοκάρι του Λάμπρου, ο οποίος δεν απέφυγε την παραβίαση της εστίας του στο 29’. Ο Μπερέτης έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Δαραμούσκας με πλασέ στην κίνηση πέτυχε το γκολ (2-0).
Δεν υπήρξαν πολλές άλλες συγκινήσεις στο α’ ημίχρονο στον βαρύ αγωνιστικό χώρο από την συνεχή βροχούλα που έπεφτε.
Στο β’ μέρος ο αγώνας συνεχίσθηκε στο ίδιο περίπου μοτίβο. Στο 52’ ο Μπερέτης από πάσα του Σιάσιου έκανε το 3-0 και σε αντεπίθεση της Λαυρεωτικής στο 54’ ο Ασλάνι αστόχησε από καλή θέση. Ακολούθησαν δύο καλά σουτ (ένα άουτ, ένα απεκρούσθη δύσκολα) από πλευράς Παλληνιακού και στο 63’ ο Πανακούλιας από 25 μέτρα ανέβασε το σκορ στο 4-0.
Καθώς το παιχνίδι είχε κριθεί και δεν είχε ρυθμό (με αλλαγές εκατέρωθεν), ο Ελ Γκαμάλ στο 71’ πραγματοποίησε εξαιρετική ατομική ενέργεια και πλασέ που έκοψαν αμυντικοί στη γραμμή τέρματος. Αμέσως μετά, σε σέντρα από πλάγια του Σιάσιου, ο νεοεισελθών Μητσιάρας σημείωσε το 5-0!
Ξαφνικά στο 77’ ο Μακρής κτύπησε πάνω σε φάση (υπέπεσε σε πολύ σκληρό φάουλ) τον Δαραμούσκα. Ο διαιτητής τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα και απειλήθηκε προς στιγμή σύρραξη. Τελικά, στο τελευταίο 10λεπτο η Λαυρεωτική προσπάθησε να «λειάνει» τις κακές εντυπώσεις, προσπάθησε να μειώσει κάπως την διαφορά και το κατάφερε στο 85’, μετά από κτύπημα φάουλ του Τσιαούση και κεφαλιά του Ασλάνι (5-1).
Καλοί οι διαιτητές Ανδρ. Βλάχος – Παπαδιώτης, Μακρής.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Μπούρας, Κούσης, Αλ. Καλούδης, Πανακούλιας (74’ Καββαδίας), Ελ Γκαμάλ, Σιάσιος (77’ Κοκκινάκης), Δαραμούσκας, Γεωργιάδης (67’ Μητσιάρας), Μπερέτης, Κούνας.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Ασλάνι, Δ. Χασιώτης, Γκαβέρας, Παπακωνσταντίνου, Πάνου, Μακρής, Τσιαούσης (86’ Βλαντής), Τζώρας, Παπαδόπουλος (65’ Ιατρού), Τσιριγώτης (46’ Παντελιάς).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money