Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 4-1

Αποκλεισμό με πολύ βαρύ σκορ 4-1 υπέστη ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου στο Κιβέρι Άργους από τον τοπικό Ερμή, κι αποκλείσθηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου ερασιτεχνών.
Το ματς ήταν αναγνωριστικό και άνευρο στο α' ημίχρονο, στο οποίο ο Ερμής είχε δοκάρι (στο 9’ λεπτό) με τον Δημακό. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Στο β' ημίχρονο οι ομάδες (και κυρίως οι γηπεδούχοι) βελτίωσαν την απόδοσή τους και στο 48' ο Ερμής προηγήθηκε 1-0 με κεφαλιά του Σαρρή.
Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και στο 60' ο Βαζέχα, επίσης με κεφαλιά, ισοφάρισε 1-1. Όμως ο Ερμής έδειξε στοιχεία ανώτερης ομάδας και πέτυχε 3 ακόμη τέρματα, έναντι ενός ...δοκαριού του Ολυμπιακού!
Στο 70’ ο Αδράμης με κεφαλιά έκανε το 2-1, στο 80’ ο Δημακός με πλασέ έγραψε το 3-1 και στο 82’ ο Φώσκολος είχε δοκάρι. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 86’ ο Βαρβουλέτος με σουτ. Μοιράια, λοιπόν, ήρθε η βαριά ήττα και ο αποκλεισμός για τον πρωτοπόρο της ΕΠΣΑΝΑ.

Διαιτητές: Τσαγκαράκης – Σπηλιώτης, Καλαράς (Κορινθίας).

ΕΡΜΗΣ: Κοζιώτης, Διαμαντής, Δρούλιας, Φίλης, Σελλής, Καζάς, Καλυβόπουλος, Σαμαρτζής, Μπεξής (61’ Αδράμης), Δημακός (87’ Μπάρδης), Σαρρής (70’ Βαρβουλέτος). 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπαλαφούτης, Λέκα, Ρακιτζόπουλος (54' Τσιούμας), Τσίκλος, Μπερμπάντης, Σιαδήμας, Στεφανή (52' Φώσκολος), Καρποντίνης, Τσουμάνης, Βαζέχα, Αθανασόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money