Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 3–2




Δυνατό ματς (που ξεπέρασε την καλώς νοούμενη δύναμη) σε βρεγμένο (γεμάτο λάσπες) γήπεδο… 
Η Μάχη προηγήθηκε 3-0 στο α’ ημίχρονο. Μάλιστα το 3-0 έγινε στο 36’ με πολύ μακρινό (από την σέντρα) σουτ του Πάσσαρη! 
Όμως ο Εθνικός κατάφερε να μειώσει στην εκπνοή του πρώτου 45λεπτου σε 3-1. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για το πολύ δυνατό παιχνίδι των παικτών της Μάχης και ιδιαίτερα του Σωτηριάδη, ο οποίος –όπως μας είπαν οι του Εθνικού- σύμφωνα με τα μαρκαρίσματα που έκανε, έπρεπε να αποβληθεί από το 30’!
Η σειρά των τερμάτων:
1-0: 15’ Καχόπουλος.
2-0: 27’ Νταής.
3-0: 36’ Πάσσαρης.
3-1: 45’ Ζιάγκος.
Στο β’ ημίχρονο παίχθηκε «λίγο ποδόσφαιρο» γιατί δημιουργήθηκαν μικροεπεισόδια και καθυστερήσεις, που προήλθαν από διαμαρτυρίες σε αποφάσεις των διαιτητών (οι Καπόγλης, Σπυρόπουλος είχαν την ευθύνη των φάσεων, ο Μπουξμπάουμ ήταν στη απέναντι πλευρά αμέτοχος).
Στο 51’ ο τερματοφύλακας Τσούνης των γηπεδούχων απεβλήθη με αυστηρή κόκκινη κάρτα και πέναλτυ (για φάουλ στον Ζιάγκο). Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, διακοπή του αγώνα για 5-6 λεπτά περίπου και όταν το ματς ξανάρχισε, ο Μαγγίνας ευστόχησε στο κτύπημα και μείωσε σε 3-2.
 Αργότερα (79’), ο Σωτηριάδης υπέπεσε σε πέναλτυ (χωρίς να δει κάρτα), που εκτέλεσε πάλι ο Μαγγίνας αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας Κίσσας, που αντικατέστησε τον Τσούνη, απέκρουσε κι έσωσε την ομάδα του από την ισοφάριση.
Ο διαιτητής Καπόγλης είχε αργές και πολλές φορές ανάποδες αποφάσεις αλλά στις δύσκολες στιγμές δεν βοηθήθηκε καθόλου από τον έμπειρο βοηθό του, που είδε καθαρά στον χώρο του τις φάσεις και μπορούσε να παρέμβει…
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Κατούντας (90' Χατζηπέτρος), Τσέλα, Πάσσαρης, Σωτηριάδης, Καραλής, Καχόπουλος (55' Κίσσας), Νταής, Σένε (81' Καλιακούδας), Μίχας, Παπαδόπουλος.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βοτσίδης, Ζούρος, Μαγκουσοχατζάκης, Κοκίνι, Βιβικίδης, Χατζόπουλος (67' Σπανομαρίδης), Κότσι, Κωνσταντόπουλος, Ζιάγκος, Μαγγίνας (86' Ελευθερίου), Χατζηλίας. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money